Gerumas: autobuso vairuotojas atidavė senolės paliktus 390 tūkst. eurų

Vienas sąžiningas autobuso vairuotojas ketvirtadienį pateko į pirmuosius laikraščių puslapius Austrijoje, kai perdavė policijai 390 tūkst. eurų (1,35 mln. litų) grynaisiais pinigais, kuriuos jo autobuse paliko viena senyvo amžiaus moteris.

„Didžiuojamės tokiais išsiskiriančiais darbuotojais. Tai rodo mūsų bendrovės dvasią“, - Vienos viešojo transporto bendrovės „Wiener Linien“ vadovas Eduardas Winteris sakė dienraščiui „Kronen-Zeitung“.

Per praeitą mėnesį įvykusį incidentą, kurį policija patvirtino trečiadienį, vairuotojas Wolfgangas R., baigęs savo pamainą ir tikrindamas autobusą, rado krepšį, prikimštą 500 eurų banknotų.

„Iš pradžių pagalvojau, jog ten kažkieno pirkiniai arba vaistai“, - sakė 51 metų vyras.

Tačiau pagal dokumentus, kurie taip pat buvo krepšyje, policija sugebėjo nustatyti, kad šių pinigų užmarši savininkė yra viena pensininkė, atsiėmusi iš banko viso gyvenimo santaupas.


Šiame straipsnyje: euraipinigaiįdomu

NAUJAUSI KOMENTARAI

nustebau

nustebau  portretas
perskaicius antraste -pagalvojau ,ne lietuvis tikriauisia o jei taip tai tikrai -sventas zmogus ,vairuotojas butu ,na neapsirikau nelietuvis....esam nesaziningi bet nekaltinu zmoniu o tik korumpyuota valdzia ir koncervus kurie isvoge ir nuvare i ubagija mus ,tik jie ziba tv, show ir zurnaluose ,tik jie ..fui banditai!.

idijotas

idijotas portretas
tik nepilnaprosiai gali atiduoti tokius pinigus o ne sveikas zmogus juos rades atiduot.

wolthgang-idiotui

wolthgang-idiotui portretas
zmogau matyt esi toks pavydus,linkiu tau nemiegot 3 paras galvojant apie sazininga zmogu.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių