Geriau milijoninės baudos nei atšaukti prekybos alumi ribojimus?

Grįžti į straipsnį

smalsu

smalsu portretas
Kas sumokes tuos 10mln euru bauda? Gal uztenka melzti biudzeta. Tegul savo pinigais atsako tokio istatymo iniciatoriai. Visokie matulai, cigrijienes ir vesaites. Galu gale yra konkrecios pavardes kas inicijavo ir kas pareme. Padarai kvailyste-atsakyk.

Aha

Aha portretas
Dar vienas su subine išperstas įstatymas. Valio nevaldomam debilizmui.

vidma

vidma  portretas
ebanas evrosojuzas , jai nepilstis i bambalus eisiu dauzit langu seime .

RIVER

RIVER portretas
idiotu salyje nieko naujo...

Čiubaka

Čiubaka portretas
Tai kas atsakys, jei ES skirs milijonines baudas LT? Ar ir kaip eilinį kartą, viską nurašys ant eilinių piliečių nugaros

rimas

rimas portretas
bauda sumokes konkurentai kurie ir uzsake si istatyma

gera

gera portretas
:) kad atam lietuviui bus gerai... Socialistineje Rusijos sajungoje buvo blogai... Europos sajungoje vel negerai.... tai kada jie jausis laisvi:))))))))))))))

Zilvius

Zilvius portretas
Jei LT realiai reikes moketi bauda, tai veikejei kurie prastume sita istatyma yra visiski idiotai.Kam tada prisieme patareju po 5.Negi niekas nezinojo, kad sitas istatymas priestarauja ES istatymams.

Voi je

Voi je portretas
Ir iš vis ,kam koks reikalas į ką supilstytas alus,o jeigu nori reguliuot,tai tegu įvestu papildomą akcizą už didesnę tąrą ir tvarka,ale...nedašunt..bet kuris pirktų geriau 5 po 0,5 l negu 1 bambalį už tą pačią kainą....

JO

JO portretas
Stai del ko verziamasi i Seimą, kad prastumti lobistinius įstatymus ir gauti otkatą.

Čiubaka

Čiubaka portretas
2 Žilvius: ten vietoj patarėjų savi susodinti, ko gero net nenutuokiantys ką ten turi veikti

romas

romas portretas
Berods Senovės Romoje kažkada veikė toks įstatymas, kad pasiūliusiam kažkokią pataisą ar naują įstatymą kiti nariai pritardavo pakeltu nykščiu į viršų. Jeigu dauguma narių nykštį nukreipdavo žemyn, pasiūlytas įstatymas buvo nepriimamas ir siūlančiąjam nukirsdavo galvą. Kvailų įstatymų praktiškai nebūdavo.

G

G portretas
Alus yra kenksmingas maisto produktas ir jo galima visai negaminti. O jei ES nori kaip rusai nugirdyt Lietuvą tai kam tos sąjungos reikia?

vidma to 13

vidma to 13  portretas
Jai tau tai ne produktas tai zinok gali juk praveit pro sali ir nepirkt alaus o nusipirkt vandenuko .O man palik laisve ka darit su savo gyvenimu . Galu gale viskas kenksminga jai jau taip zuret ,ir ka tomet negi i zeme lyst gyvam .

Galerijos

Daugiau straipsnių