Gariūnų prekybininkams - VMI inspektorių pamokos

 

Vilniaus apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (Vilniaus AVMI) informuoja, kad šiandien inspektoriai lankėsi Gariūnų turgavietėje ir prekybininkus supažindino su galimybe verslo liudijimus išsiimti namuose.

 

VMI pranešime rašoma, jog kartu su Lietuvos smulkiojo verslo ir prekybininkų asociacijos atstovais Vilniaus AVMI darbuotojai šiandien lankėsi Gariūnų turgavietėje ir konsultavo prekybininkus mokestinių prievolių klausimais, supažindino su galimybe verslo liudijimą išsiimti internetu. Inspekcijos darbuotojai dalijo ir specialias atmintines su rekomendacijomis, kaip greitai ir patogiai naudotis šia naujove: gyventojui tereikia prisijungti prie svetainės Mano VMI adresu nauja.vmi.lt, užpildyti paraišką, gauti mokėjimo dokumentą ir jame nurodytą sumą sumokėti jam patogiu būdu.

„Iki šiol, norint gauti verslo liudijimą, gyventojui reikėdavo atvykti į AVMI padalinį, laukti eilėse ir pan. Džiaugiamės, kad elektroninės Mokesčių inspekcijos paslaugos taupys mokesčių mokėtojų laiką ir išlaidas. Žinoma, jei prie svetainės Mano VMI nepavyktų prisijungti namie, mielai Jus aptarnausime artimiausiame Vilniaus AVMI padalinyje“, - sako Vilniaus AVMI Mokestinių prievolių departamento direktorius D. Bradauskas.

Vilniaus AVMI darbuotojai Gariūnuose dar lankysis vasario 26, o kovo mėnesį – ir kitose apskrities turgavietėse.


Šiame straipsnyje: VMIgariūnaiverslo liudijimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių