„flyLAL charters“ siūlo parskraidinti kitų bendrovių keleivius

„flyLAL charters“ per parą sugrąžino namo visus savo keleivius ir yra pasirengusi padėti kitoms oro bendrovėms.

V.Kaikaris teigė, kad pasaulio oro erdvėje šiuo metu vyksta labai intensyvus darbas, nes dėl kelias paras uždarytų Europos oro uostų sutriko didžioji dalis pasaulio skrydžių.

„flyLAL charters“ vadovas teigė, kad jo vadovaujama įmonė ne tik sureguliavo sutrikusius keleivių srautus pagal savo užsakomųjų skrydžių grafiką, bet ir yra pasirengusi padėti kitoms Europos oro bendrovėms išskraidinti keleivius, kurie užstrigo Europos ir kitų šalių oro uostuose.

„Europos skrydžių bendrovės, atidarius kai kurių šalių oro erdves, nebepajėgia savo turimais resursais perskraidinti tokių didelių keleivių kiekių, daugelyje vietų yra susidarę keleivių „kamščiai“. Pagal poreikį stengsimės pagelbėti kitoms skrydžių kompanijoms stabilizuoti situaciją“, - teigia Lietuvos skrydžių bendrovės vadovas.

Lietuvos užsakomųjų skrydžių bendrovė „flyLAL charters“, vos atidarius Lietuvos oro erdvę, per parą namo parskraidino 942 keleivius, kurie keturias dienas negalėjo grįžti į Lietuvą iš poilsinių kelionių. 

Po kiekvieno reiso inžinieriai kruopščiai apžiūri lėktuvus, nustato jų techninę būklę ir parengia naujiems skrydžiams. Skrydžiai yra vykdomi „Boeing 737-300“ ir „Boeing 757-200“ tipo orlaiviais. Jokių pažeidimų, susijusių su vulkaninėmis dulkėmis, nepastebėta.

Skrydžių bendrovė nuolat palaiko ryšį su meteorologinėmis ir skrydžių reguliavimo tarnybomis bei reisus vykdo atsižvelgdama į oro sąlygas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių