„Fazer kepyklai“ vadovaus J.Aberg

Naujuoju „Fazer kepyklos“ valdybos pirmininku paskirtas vienas iš ilgamečių „Fazer“ grupės vadovų Jesper Aberg. Dėl vidinės įmonių grupės restruktūrizacijos, nuo 2010 m. sausio 1 d. UAB „Fazer Kepyklos“ yra atsakinga ne tik už duonos, bet ir už konditerijos gaminių verslą Lietuvoje.

„Baltijos šalių regionas labai patrauklus verslui ir po ekonominio sunkmečio jis neabejotinai taps vienu greičiausiai besivystančių visoje Europoje. Būtent dėl šios priežasties mes stipriname vietinį verslo organizavimą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje bei siekiame toliau augti ir tapti pirmaujančia kompanija Baltijos šalyse“, – teigia dabartinis UAB „Fazer kepyklos“ valdybos pirmininkas J. Aberg.

Pasak jo, 2010 m. pradžioje pradėti vidiniai grupės pokyčiai bei duonos ir konditerijos gaminių įmonių sujungimas jau šiandien rodo teigiamus rezultatus.

„Pagrindinis šių metų tikslas – konsoliduoti mūsų naują organizaciją ir stiprinti pozicijas Baltijos šalių regione, kad galėtume toliau sėkmingai plėsti savo verslą šioje rinkoje,“ – teigia J. Aberg.

Savo karjerą „Fazer“ grupėje pradėjęs 1994 m., J. Aberg kompanijoje užėmė įvairias vadovaujančias pozicijas. Nuo 2004 m. iki 2009 m. jis buvo „Fazer“ konditerijos verslo vykdantysis direktorius – vadovavo „Fazer Confectionery“, „Cloetta Fazer“ padaliniams. Nuo 2010 m. sausio 1 d. jis taip pat yra „Fazer Bakeries and Confectionery“ viceprezidentu Baltijos šalims. J. Aberg turi ekonomikos mokslų magistro išsilavinimą, įgytą Helsinkio universitete.  


Šiame straipsnyje: Fazer kepyklaFazerJasper Aberg

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių