Eurostatas: 33 proc. Lietuvos gyventojų – ties skurdo riba

Grįžti į straipsnį

mmm

mmm portretas
kai isivesim eura bus 66 procentai ties skurdo riba....

Papildymas

Papildymas portretas
Tai čia tik tie kas liko Lietuvoj, o jei dar suskaičiuotume ir tuos, kurie genami skurdo išvažiavo?

s

s portretas
vokeliai, vokeliai.. kuo daugiau vokeliu tuo statistai mato daugiau skurdo

OHO

OHO portretas
Bet valdžia gali pasidžiaugti, kad Lietuvoje neapmokestinamas pajamų minimumas turbūt pats mažiausias, tai ar ne gėda ir nuo skurde gyvenančių lupti mokesčius? Jei minimalią algą padidino iki 1000 litų, tai žmogui apytiksliai padidėjo atlyginimas 106 litais, o mokesčių padidėjo apie 86 litus. Tai gal tegul pasižiūri kokie neapmokestinami minimumai Anglijoje ir kitur, prieš kalbėdami apie euro įvedimą?

3-iam

3-iam portretas
O tau kartais nesisapnuoja vokeliai, o apie otkatus nieko negirdėjai?

Aleksandras

Aleksandras portretas
Kubilius, matomai, šių duomenų neturėjo, kai gyrėsi visam svietui "sėkmingai pažabojęs krizę"! Tik kieno sąskaita? Ir dabar dar nesiliauja su savo "pamokymais". Nuo pat nepriklausomybės pradžios reikėjo Lietuvoje taikyti ukrainietišką Timošenkos modelį. Šiandien nei vienas premjeras nedrįstų priiminėti Lietuvai nenaudingų sprendimų, jei žinotų, kad už tai reikės atsakyti.

euras nuskurdins

euras nuskurdins portretas
paskaiciuokit parasykit kaip zmones pragyvens uz150 ar 200euru.susimokes uz renovacija dar mokescius uz buta.jei dar tiek uzteks.o maistas vaistai.yra pensiju500.parasykit ekonomistai

KAD

KAD portretas
Nesuprantama, kam tokia informacija reikalinga ? Matome kas darosi parduotuvėse prie kasų.Kaip iš to skurdo išbristi ? Kas pasakys ?

kas man is tos laimes ....

kas man is tos laimes ....  portretas
Tikriausia is 33 proc.ties skurdo riba is ju 28 procentai dirbanciu.Tad kyla klausimelis tikriausia musu darbdaviai bet kokia praturtejimo kaina nuskurdino ir skurdina lietuvos liaudi.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (Tai yra 2012 kovo mėnesio tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas ir mes su mažiausiomis darbo pajamomis, tokiom sąlygom yra priversti vargti ir mūsų tėvai pensininkai. Partinių gaujų dėka, Lietuva tapo netinkama žmogui gyventi. Neregėto masto emigracija tai byloja. Visos partinės gaujos, prisidėjusios prie Lietuvos naikinimo, turi būti išformuotos.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
Štai keletas skaičių, kurie akivaizdžiai rodo vis didėjančią priespaudą Lietuvoje. 2009 metais partinės gaujos sukčiai įvedė neapmokestinamojo pajamų dydžio (NPD) skaičiuoklę ir dabar kai pajamos yra 3150 litų ir daugiau, tai NPD = 0 !!! Nuo tada, dabar ... Kai MMA 800 litų, tai darbininkui į rankas teko 85% atlyginimo. Kai MMA 850 litų, tai darbininkui į rankas teko 84% atlyginimo. Kai MMA 1000 litų, tai darbininkui į rankas tenka 82% atlyginimo. Tai reiškia, kad ... Didinant MMA, „nepastebimai” didėja mokesčiai silpniausiesiems Lietuvoje. Anglijoje ... Rugsėjo mėnesį darbininkui į rankas teko 90% nuo mažiausio darbo užmokesčio. Balandžio mėnesį darbininkui į rankas teks 93% nuo mažiausio darbo užmokesčio, padidinus NPD. NPD Anglijoje didinamas kasmet, nuvertėjant pinigams, brangstant prekėms. Anglijoje NPD apie 2830 litų per mėnesį. Balandį NPD bus apie 3300 litų per mėnesį. Nuo šios sumos nėra atskaičiuojamas joks mokestis: -nei valstybinei mokesčių tarnybai; -nei socialiniam draudimui. (Tai yra 2013 sausio mėnesio tyrimo duomenys) Maisto ir daiktų kainos apytiksliai sutampa su lietuviškomis. Lietuvos gyventojai drabužius ir avalynę perka Anglijoje. Labai blogai atrodom ES “bendrijoje”. Partinių gaujų sukčiai naikina Lietuvą iš seimo bunkerio. Negerai. Partinių gaujų dėka, Lietuva tapo netinkama žmogui gyventi. Neregėto masto emigracija tai byloja. Taigi ... Visos partinės gaujos, prisidėjusios prie Lietuvos naikinimo, turi būti išformuotos.

brrrrrrr

brrrrrrr portretas
normaliose salyse uz toki valstybes nustekenima geriausiu atveju pasodintu iki gyvos galvos,o cia dar bando sugrizti vadovaut valstybei,sunaikino kolukius,isvoge ir sugriove elitines europos gamyklas,ir galugale dar labiau nuskurdino vargingiausius salies gyventojus atimdami ju paciu prakaitu uzdirbtas pensijas,gal ponai teiksis atsakyt kada atiduos tuos pinigus? O va sau gaudami po 10-12 tukstanciu litu sugebejo vos po du simtus nusibraukt ir tai verkslendami,kad gali neuztekt kancelerinems islaidoms

Ui

Ui portretas
Tik 33? Tai dar visai neblogai! Kai bus 99 procentai minus valdininkai ir "naujalietuviai", tada bus galima sakyt, kad programa minimum įgyvendinta. O programos maksimum įgyvendint nepavyks, nes tam reikia, kad ties skurdo riba atsidurtų ir valdžia. Gaila, bet ką padarysi...

arvys

arvys portretas
jei atmesti fiktyvius bedarbius,verslo liudijimo turetojus ir gaunancius algas minimalias ,o kitus pinigus vokeliose tai rezultatai butu kaip ir kitose ES salise,na gal siek tiek zemesni.o siaip reiktu maziau verkti kaip yra blogai ,o imtis darbu,daryti kazka ,o nelaukti kol valdzia kazka duos.

14 arvy

14 arvy portretas
Jei kazka ir pradedi daryt,valdzia atima.

arvys

arvys portretas
pasakos...

to 8

to 8 portretas
na taip matosi kas darosi parduotuvese po darbo valandu,visur prie kasu pulkai zmoniu su pilnais vezimeliais prekiu,matom kaip neturtingi skurdus lietuviai vasara masiskai uzgula ne ti savaji ,bet ir kaimynu pajuri,matosi ,kad skurdziam lietuviui kuro kaina per didele ir del to jie taip masiskai nesustodami perka automobilius,kad kiekviena seima turi po 2-3,..tu tai norejai pasakyti,ar as klystu?o gal tu matai ka kita?:)

melas

melas portretas
manau 99%

to 17

to 17 portretas
ka vadini automobili gali visiem parasyt

to 17

to 17 portretas
as automobili laikau max 5 metu

E

E portretas
O grupė draugų pavagia per mėnesį po milijoną ir vadina tai atlyginimu už darbą.

jo

jo portretas
esame europoje antri nuo galo , bet ta skurdo banga plečiasi , kainų didejimas , infliacija, kiti dalykai , ateities vizija - nėra

kai

kai portretas
kai ives EURĄ tada visi turtingi taps tiksliau tie 33 ir dar

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Kaip sakė p. Mildažydė - Dar taip gerai Lietuvoje niekada negyvenome -: O ko blogai? Biurokratai net atlyginimus sau keliasi -:)

klp.

klp. portretas
Bredas. Kas 3 skursta,kas 2 turi masina. Nesamone tas tyrimas.

ax

ax portretas
cia tie kurie pries 20 m. nesimoke, dirbo gamyklose,bendrovese uz 200 lt. ir tu paciu negavo ir tikejosi geresne ateitim. mes spjovem ta inkara tapom invalidais ir i hansus,prancuzija masinu,autobusu dar labdaros pilnus prigrusdavom tai uz reisa apie 800 baksu taip keli metai ir turtai sukurti ir sekundes banka paremem ir kiti baksai nuvertejo. odabar gaunu pencija ir zvejoju neri uz dyka ir galvoju gerai but laisvu gali rinktis ar dyrbt uz ta minimalke ar ne ar tapt sau seimininku ir ismest is galvu ta sovetini mastyma nes jau taip nebus gad mus gane.

ubaginis prtiotas

ubaginis  prtiotas portretas
taip noretusu svedijoj gyvent zemiau skurdo ribos...ne kiekvienas 2000lt. uzdirbantis pavydetu...visada visur pirmavom ir dabar jau paskutinej vietoj?!o tai is kur pas mus pinigai atominei, duju terminalui,gugenheimo muziejui, valdovu rumams?

zioplys

zioplys portretas
neziurekit kiek kas turi, o kiek kainuoja buto islaikymas, kokia alga,koks korupcijos lygis... o kiek kainuoja nemokamas mokslas, medicina?min.atlyginimas 180 euru!!! paskykit tai vokieciui ar norvegui!gelbeja skudurynai, emigrantu pinigai, kontrabanda, seselis ir tai kad isvyko 70% darbingu zmoniu su seimom...tokia padetis buvo tik po karo...

Galerijos

Daugiau straipsnių