Euro zonos krizės problema – politinės valios nebuvimas

Grįžti į straipsnį

Tiesa

Tiesa portretas
Nebus išspręstos bedarbystės, ekonomikos, prekybos,klimato problemos ir kitos iki tol, kol ES ir pasaulis nesupras, kad visų šių problemų sprendimas – bendras globalus bendradarbiavimas, susitelkimas ir teisingumas tarp visų pasaulio šalių. Tai procesas, kurį G-7 IR G-20 vadovai turi užsimesti ant savo pečių. Tai GAMTOS PATS PAGRINDINIS DĖSNIS - PUSIAUSVYROS, T.Y. VIENYBĖS DĖSNIS. KADA MES SUPRASIME, KAD SPRENDIMAS PRIEŠ PAT MŪSŲ AKIS IR TAI PAKEISTI PAKANKA VIENOS BENDROS MINTIES APIE VIENYBĘ.PRIEŠINGU ATVEJU, KAIP SAKOMA IŠMINČIŲ KNYGOSE:GYVIEJI PAVYDĖS MIRUSIEMS.

mociute

mociute portretas
Mokykime vaikus ir jaunima dirbti zeme, gauti is jos maista/darzoves,vaisius, grudus./--dabar zemele apleista, dirvonuoja, o kiek daug joje rezervu. Salis nebankrutuos ir darzoves nebrangas,jeigu uzsiauginsime patys ar patalkinsime vyresnio amziaus zmonems. Medelius sodiname, bet ar pasodina moksleiviai nors viena vaismedi, ar vaiskrumi mociuciu kaime, kad uz pora metu galetu PARAGAUTI IR VISI PASIDZIAUGTI.

Močiutei

Močiutei portretas
Ne jaunimą mokinti, o žioplius tinginius, visą pašalpinių šaiką ir sėdinčius už grotų siūsti pagalbiniams darbams.

melas

melas portretas
reikia isspresti tokias problemas kaip naftos energetikos atsisakimas ir nutraukti visus bereikalingus karus del naftos tada ir nebus krizes

Galerijos

Daugiau straipsnių