Energetinio naudingumo sertifikatai - ant notarų galvų

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Tu nori ar nenori vistiek priverstas pirkti "popieriuką". Kuom skiriasi mūsų valstybė nuo visokių "daktarų", daškinių", "agurkinių" ir t.t. ??? Už jų suteikiamą taip vadinamą "stogą" žmonės irgi buvo(o gal ir yra) verčiami mokėti. Šitoks veiksmas valstybės yra traktuojamas kaip reketas. Gerbiami valdininkai, kaip pavadinsite savo tokius veiksmus? Aš manau tiksliausias pavadinimas būtų "VALSTYBINIS REKETAS" Ir kuo toliau tuo daugiau žmoniems nereikalingų paslaugų brukama per prievartą! Pradedant nuo centralizuoto šildymo ir baigiant sušiktom pažymėlėm! Ir vis "SAJUNGA" reikalauja. Tiesiog nuostabu, ankščiau viena sajunga reikalavo, dabar kita sajunga reikalauja, o paprasti žmogeliai kaip buvo durniaus vietoje taip ir liko.

Biurokratija plinta

Biurokratija plinta portretas
nekitaip

Koks

Koks portretas
galvos skausmas notarams? Nebent ten sėdi visiški beraščiai ir nemoka naudotis kompiuteriu. Iš Kadarstro tinklapio atsisiūsti popierėlį notarams galvos skausmas??? Tada tegul eina visi sniego gatvėse kasti, ten grynas oras ir galvos neskaudės.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
Eilinė ES biurokratų primesta nesąmonė... Kai Lietuva buvo prijungta prie ES dviejų dienų neaiškiu referendumu - tai yra sukčiavimas. Kai Lietuvos žmonės ES priversti išgyventi nežmoniškos socialinės atskirties sąlygomis - tai yra sukčiavimas. Kai net Lietuvos žemė yra paversta preke užsieniečiams tik už lengvai spausdinamus pinigus - tai yra sukčiavimas. Lietuva yra naikinama, sukčiaujant. 22 metus valdžiusios partinės gaujos naikino Lietuvą, darė nusikaltimus žmogiškumui. Partinių gaujų dėka, Lietuva tapo netinkama žmogui gyventi. Neregėto masto emigracija tai byloja. Visos partinės gaujos, prisidėjusios prie Lietuvos naikinimo, turi būti išformuotos. Gyventi oriai Lietuvoje trukdo štai šios partinės gaujos, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi: - LSDP - vadeiva Algirdas Butkevičius; - TS LKD - vadeiva Andrius Kubilius; - Partija Tvarka ir teisingumas - vadeiva Rolandas Paksas; - Liberalų ir centro sąjunga - vadeiva Algis Čaplikas; - Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis - vadeiva Eligijus Masiulis. Taip pat Lietuvai yra pavojingi vadeivos: Voldemar Tomaševski su Lietuvos lenkų rinkimine akcija, Viktor Uspaskich su Darbo partija ir kiti į juos panašūs. Tai yra nusikalstamos partinės gaujos, kurios dirbtinai skurdina bendruomenės žmones, naikina Lietuvą. 22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos 15 vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 ltr.; - miltų 1 kg.; - cukraus 1 kg; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 ltr; - dyzelino 1 ltr. Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti 1 ltr. dyzelino, 1 ltr., aliejaus, o iš likusių 4 aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (2012 kovo mėn. tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas, yra priversti vargti ir mūsų tėvai pensininkai.

Cha -cha

Cha -cha portretas
Visą tą naudingumą parodo šildymo kaina. Ir kiti mokesčiai.Na, ir idiotų sąjunga.

genocidas

genocidas portretas
mielieji turite turto, esate ykaitai, jus tie valkatos pesios po lita nuo jusu.Gal vis dar galvojate kad jusu laisves neribojamos?As galvoju kad mes jokiu laisviu neturime , musu turtas mums nepriklauso, netgi ir uz viska sumokeje jus esate skolingi lietuvoje stiprejanciam fasistiniam rezimui.

klipata

klipata portretas
Pagaliau matau mintis. protingo žmogaus, kuris regi, kaip kyla kainos.Jei nesugebame uždaryti Ignalinos, kaip mūsų vaikaičiai uždarys naująją? Ponai dabar pasiims milijonus už leidimą statyti, o mūsų vaikai skolas mokės ir dar ponų pasiskolintus pensininkų priedanga milijardus.

Galerijos

Daugiau straipsnių