Energetikai „Žalgiriui„ pasakė „taip“

Bendrovės „Kauno energija" valdyba sutiko laiduoti už „Žalgirio" žaidėjų atlyginimams skirto kredito grąžinimą bankui. Tačiau pinigų „Žalgiris" artimiausiomis dienomis dar negaus.

„Kauno energija" laiduos už penkis milijonus litų, kuriuos Kauno valdžia „Žalgirio" komandai žada jau pusmetį. Tam bendrovės valdyba pritarė vienbalsiai, tačiau, kol pinigai pasieks „Žalgirio" sąskaitą, bendrovės darbuotojai turi parengti ne vieną dokumentą.

„Mes turime labai rimtas sutartis su bankais, kurių pritarimą reikės gauti. Bet tai tik formalumai. Viską padarysime artimiausiu metu", - tikino „Kauno energijos" generalinis direktorius Sigitas Matelionis. 

Iki 17.30 val. posėdžiavę „Kauno energijos", savivaldybės ir banko atstovai savivaldybės ir „Kauno energijos" sutartyje rado  netikslumų, kuriuos žadėjo ištaisyti per kelias dienas. Kadangi „Kauno energija" turi paskolų kituose bankuose, tai iš jų bendrovė turi gauti leidimus imti dar vieną paskolą.

„DnB Nord" banko atstovai patikino, kad, kai tik bus parengti reikalingi dokumentai, bankas pinigus perves tą pačią dieną.

Rytoj „Kauno dienoje" skaitykite, kad „Kauno energijos" pažadas „Žalgirio" problemų kol kas neišsprendė. 

Daugiau šia tema skaitykite:

"Žalgiriui" parodė špygą

„Žalgiris" jaučiasi išduotas


Šiame straipsnyje: Žalgirisenergijapinigaipaskola

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių