Emigrantus ragins investuoti Lietuvoje

Lietuvos ekonominės plėtros agentūra (LEPA) kartu su mūsų šalies ambasadomis šią savaitę Jungtinėje Karalystėje ir Airijoje organizuoja susitikimus - diskusijas „Investuok į Lietuvą šiandien!".

Ketvirtadienį Londone ir šeštadienį Dubline vyksiančiais renginiais siekiama paskatinti lietuvių emigrantus investuoti Lietuvoje, taip pat palaikyti glaudžius ryšius su užsienyje gyvenančiais tautiečiais ir bendradarbiauti su lietuvių organizacijomis.

„Ekonominė krizė - galimybė pasirengti ateičiai. Renginyje emigrantai galės susitikti su teisininkais, bankininkais bei užmegzti naudingus kontaktus, kurie labai pravers grįžus namo. Mums svarbi svetur gyvenančių lietuvių nuomonė ir kritinis požiūris, patarimai, kokios sąlygos juos paskatintų investuoti gimtinėje", - teigia LEPA Investicijų skatinimo departamento direktorius Audrius Masiulionis.

Susitikimo - diskusijos ,,Investuok į Lietuvą šiandien!" dalyviai bus supažindinti su teisine sistema, mokesčių politika, Investicijų skatinimo programa, darbo rinkos sąlygomis bei kita kuriant verslą naudinga informacija.


Šiame straipsnyje: emigrantaiinvestuoti

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių