Ekspertai: Karaliaučiaus AE neturi jokios ekonominės logikos

Grįžti į straipsnį

ekspertas

ekspertas portretas
O kokia ekonomine logika turi Lietuvos AE uzdarymas ir naujos galima statyba?

Neekonomistas

Neekonomistas portretas
Musiskiai skaiciuoja ,skaiciuoja ,stato ,stato ,ziurek jau milijardai nuostoliu[buvo su mazeikiu nafta .mazuto saugyklanenaudojama ,A E uzdarymas ir t.Kai reikejo rusai su vokieciais kaip tas petriukas smaukst vamzdy pas vokiecius ir paklojo.Skaiciuotojai maziau skaciuokite kitu ,bet savo protingai suskaiciuokite ir kiek jau paleista i ora su gera ekonomine logika

h20

h20 portretas
sumauti ekspertai... eikit kvalifikacija kelti...

vycka

vycka portretas
na lietuvos ekspertai vis svarsto, politologai ,svarsto ,bet is to s...... nieko neiseina tik eiliniai papezejimai.o ruseliai nutiese nordstryma ir baigta pajungs ir kaliningrado sriti, o lietuviai ir liks prie suskilusios geldos,kaip ir visuomet ir visur.reikia maziau pliurpt,bet daugiau dirbt.

Petras

Petras portretas
Juokingas tas Lietuvos "specialistų" išvedžiojimas.Kaip tie kalakutai-burbuliuoja ,drąsindami savę,bet jau mato ,kad rusai su vokiečiais ir lenkais paliko "tą drąsią šalį"murdytis savo pačių išsivirtoje nekompetetingos arogancijos košėje.Šuniukai amsi-o karavanas eina toliau.

AE

AE portretas
Lietuviams runkeliams nieko nereikia, tegul graužia bananus, moka už šildymą trigubai ir gyvena žaliai, už pakeltą minimumą.

tyrinėtojas

tyrinėtojas portretas
na, jeigu atras požemines Kaliningrado (Koningsbergo) gamyklas ir jas išpompuos nuo jame esančio vandens, paleidus šias gamyklas, reikės daug elektros energijos, tik bėda tame, kad Valter uždaro tipo povandeniniai laivai, ir ten gaminti lėktuvai jau morališkai ir techniškai yra pasenę, nebent į muziejus ar kolekcionieriams juos gaminti, bet rinka nėra didelė ir neatpirks gamybinių išlaidų. Na, cheminis ir bakteriologinis ginklas dabar yra uždraustas. Skraidančias lėkštes gamino ne Konigsberge. Beje pirmi žingsniai tam jau atliekami, pragręžta siena požeminiame Koningsbergo komendanto bunkeryje, bandoma tyrinėti miesto pilies požemius.

kai nebeliks

kai nebeliks portretas
tokių ekspertų-lengviau kvėpuoti bus.

ANEKDOTAS

ANEKDOTAS portretas
'Lietuvos ekspertai'

viktoras

viktoras portretas
TIE EKSPERTAI koncervatoriu SUBINLAIZIAI,,,ir nekitaip

jk

jk portretas
AE Karaliaučiuje statymas grystas ta pačia logika kaip ir Ignalinos AE,t.y. jokios logikos.Bet Ivanai nors turi pinigo ir savas tecnologijas,mes gi špygą ir ta netaukuota.Nebūtų musų pusp[ročiai uždarę Seną AE ,nebūt statybų pas gudus ,ar Karaliaučiuje.

jemelia

jemelia portretas
TURI LABAI DAUG EKONOMINES LOGIKOS AE NUTIES KABELI PVZ I VOKIETIJA KURI UZDARINEJA SAVO AE. IR KA EKSPERTAI

Felix

Felix portretas
Pagal pavadynima pagalvojau kad bus taptautiniu eksperu nuomone,o cia visi vietiniai ir varo i viena puse

blefomanija

blefomanija portretas
Vel lietuviskas "rusu blefas" A.M.: – Manau, kad pareiškimus apie galimą atšaką galima vertinti arba kaip blefą.. Siaures Srautas - "blefas" (tiesa, jau igyvendintas, todel neminimas), Baltijos AE - "blefas" (igyvendinamas), Pietu Srauras - "blefas"(pradetas igyvendinti)... Ir tik musu tautiniai pojektai - visi realuas, realus... Ir Rail Baltica (jau 20 metu "statoma ir statoma") ir suskystintuju duju terminalas (au-u-u!!!) ir beveik baigta :))) Visagino AE... O dar skaluniniais tuoj tuoj pradesime pelningai prekiauti..., lietuviski televizoriai, tautiniai automobiliai, nacionalinis oro vezejas...

vidma

vidma  portretas
zurint i problema kur tauteciai paleka asaru pakalne , mums tikrai nereikia jokios vae . Pramone taip pat nelabai vystoma . Tokiu atveju perspektyvoj mums nereikia didint elektros gamyba . Bet kaip sakoma visame yra politika . Ir ten sprendzia kaip mums naudinga gyvent .......

666

666 portretas
kas čia per siaurai matantys ... . rusams nebereikalo leido pabėgti iš kauno neinvestavus milijardo lt 460 mw elektrinės , o iš to seka nutiesia vambzdį i kaliningradą atsisako tranzito per lietuvą , vietoi atominės pastato dujomis gaminamą elektrinę nutiesia laidus i lenkiją . AR AIŠKU KAIP REIKIA TURTINT SAVO ŠALĮir padaryt neigiamą žalą kitoms šalims , o lietuviai tesugeba daryti savo šaliai žalą ir ją apvoginėti padedant priešiškai nusiteikusiai šaliai , čia eiliniai parsidavėliai be sažinės ir garbės eiliniai šūdai .

Čiubaka

Čiubaka portretas
matėt kaip Nemunas buvo nusėdęs pernai? Batlia kačialino vazndenis iš Nemuno savo hidroel statybai

Galerijos

Daugiau straipsnių