Ekspertai: atnaujinant daugiabučius svarbu nekartoti klaidų

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
kaip žinot seimo nariai prisiekia tarnauti žmonėms o ne privačioms bendrovėms ir uabams , kaip matom pagal vykstančias aferas tai apie žmogų nėra nė kalbos .

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (Tai yra 2012 kovo mėnesio tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas ir mes su mažiausiomis darbo pajamomis, tokiom sąlygom yra priversti vargti ir mūsų tėvai pensininkai. Partinių gaujų dėka, Lietuva tapo netinkama žmogui gyventi. Neregėto masto emigracija tai byloja. Visos partinės gaujos, prisidėjusios prie Lietuvos naikinimo, turi būti išformuotos.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
Štai keletas skaičių, kurie akivaizdžiai rodo vis didėjančią priespaudą Lietuvoje. 2009 metais partinės gaujos sukčiai įvedė neapmokestinamojo pajamų dydžio (NPD) skaičiuoklę ir dabar kai pajamos yra 3150 litų ir daugiau, tai NPD = 0 !!! Nuo tada, dabar ... Kai MMA 800 litų, tai darbininkui į rankas teko 85% atlyginimo. Kai MMA 850 litų, tai darbininkui į rankas teko 84% atlyginimo. Kai MMA 1000 litų, tai darbininkui į rankas tenka 82% atlyginimo. Tai reiškia, kad ... Didinant MMA, „nepastebimai” didėja mokesčiai silpniausiesiems Lietuvoje. Anglijoje ... Rugsėjo mėnesį darbininkui į rankas teko 90% nuo mažiausio darbo užmokesčio. Balandžio mėnesį darbininkui į rankas teks 93% nuo mažiausio darbo užmokesčio, padidinus NPD. NPD Anglijoje didinamas kasmet, nuvertėjant pinigams, brangstant prekėms. Anglijoje NPD apie 2830 litų per mėnesį. Balandį NPD bus apie 3300 litų per mėnesį. Nuo šios sumos nėra atskaičiuojamas joks mokestis: -nei valstybinei mokesčių tarnybai; -nei socialiniam draudimui. (Tai yra 2013 sausio mėnesio tyrimo duomenys) Maisto ir daiktų kainos apytiksliai sutampa su lietuviškomis. Lietuvos gyventojai drabužius ir avalynę perka Anglijoje. Labai blogai atrodom ES “bendrijoje”. Partinių gaujų sukčiai naikina Lietuvą iš seimo bunkerio. Negerai. Partinių gaujų dėka, Lietuva tapo netinkama žmogui gyventi. Neregėto masto emigracija tai byloja. Taigi ... Visos partinės gaujos, prisidėjusios prie Lietuvos naikinimo, turi būti išformuotos.

kaunas

kaunas portretas
deja , šiandien aiškiai matosi BERMUDŲ TRIKAMPIO užkulisiai , kai del namų renovacijos buvo šaukiami , kai kurių asmenų suinterisuotų susirinkimai su savivaldybes atstovais , Vien kad iki kovo 13 d. galetų pateikti gyventojų namų sąrašus del jų namų itraukimo į renovaciją - aplinkos ministerijai . Vykusiuose susirinkimuose T. Masiulio m-os saleje , iš bt kokio namo gyventojų susirinkdavo ,mažiau PUSĖ kurie savo parašais pasisakė už renovacija , arba bendrijų laiptinių įgaliotiniai , bet ne gyventojai sprende su pirmininkais tuos klausimus, ir daug kur net nerinko parašų , net susirinkimų neorganizavo , o sarašai atsiduria rimtose įstaigose, Čia turi viena kad nera faktiškai surenkama daugiau kaip puse namo gyventojų parašų , ir iš pirmo karto nusprendžia už visus renovacijai , TOKIE PASTEBEJIMAI . toks greitas suinteresuotų valdininkų noras bet kokia kaina , bet kaip daryti , kad tik renovuotų , Nėra skaidrumo. kai plytiniams namams 26 metai , o blokiniai kurie baigia griuti niekas nemato , gal ten social bustai , tai nebus iš ko nuplešti pinigelių .

vaidas

vaidas portretas
kodel niekas nerasot apie tai kad po plokstem kur des ant namo sienu kaupiasi dregme.nuo dregmes yra namo siena.ta plokste trupa po ja veisiasi peles jos apgrauzia plokste.bloko sienos turi kvepuot,jei jas apdengs plokste pelys bute sienos.plastikiniai langai o dar plokstes.kada pskui renovuosim pacia namo siena.tai jau daug kainuos

JANE

JANE portretas
jei renovacija butu naudinga zmonems negazdintu pensininku kad atims kompensacijas.biedni zmones galvoja ka valgyt o ne kaip nama renovuot

...

... portretas
Na, pagaliau uzsiminta apie patalpu vedinimo sistemas... Pagaliau kazkam daejo, nors netikiu, kad ir anksciau niekas to nezinojo. Tik buvo paprasciau nezinoti, nei zinoti. Dar prie viso sito ir trivamzdes sildymo sistemas i renovacija itraukti.. tada butu visai nuostabu ir protinga!!! Na, bet po truputi einama link gerejimo, bandoma klaidas taisyti ir tai jau sveikintinas dalykas! Pas mus, kaip visada, pradedama ne nuo to galo. Pradzia turetu buti nuo sildymo sistemos, vedinimas ir fasado apdaila. Tai ir yra vadinama renovavimu! Tik fasadu apdaila, tai jau pinigu plovimas.

Galvok

Galvok portretas
Kuo skiriasi kapitalinis remontas nuo renovacijos ? Kapitalinis remontas yra reglamentuotas ką būtina padaryti.O renovacija yra ką nutars gyventojai.Nutars, kad keisti vamzdžius ar remontuoti stogą per brangu - ir neremontuos. Taigi po renovacijos už darbus atsakys patys gyventojai, nepasirinkot - nepadarėm, o rinksis, kad tik pigiau būtų.Kapitalinio remonto nepasirinksi - kas numatyta pagal aprašą tą ir būtina daryti. Aišku.

jojo

jojo portretas
visą lenkija jau baigiama renovuoti, visa rytų europa irgi renovuota.......o mūsų "specialistai" svarsto kodėl kažkokiam užkampi blogai renovacija vyksta...nuvykit ne į egzotines šalis o ten kur vyksta renovacija ir savo akimis matysit ir pasisemsit žynių....

juokas

juokas portretas
Zmogeliai,ar nesuvokiat,kad renovacija-pinigu kasyklos kazkam?

Oi

Oi portretas
Renovacija tai dievo duoto centralizuoto šilumos tiekimo,šildančio miestų žemes ir šaligatvius, monopolio gelbėjimas nuo bankroto.

Seklys

Seklys portretas
Projektų ekspertizės ir gaisro saugos įmonių asociacijos prezidentas Almantas Indriliūnas. Tai karteliniu susitarimu tarp ekspertizes imoniu nusikalstamos veikos organizatorius . Sio asmens veika jau yra susidomejusios ir teisetvarkos institucijos. Tai savanaudiska ir arogantiska asmenybe ...

Dėl ekspertizės

Dėl ekspertizės portretas
Įdomu ar sąžiningu būdu Almanto Indriliūno "Projektų ekspertizė" atliko ekspertizes? Kodėl niekas netikrina jų laimėtų konkursų? Ar ilgai Lietuvoje tęsis korupcija? Kiek visa tai tęsis.... Kažkoks apsurdas!!

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Tampriais korupciniais rysiais apsipynusi KLAIPEDOS SAVIVALDYBE ir A.INDRILIUNO IMONE "STATYBOS PROJEKTU EKSPERTIZES CENTRAS". Pastoviai laimi skelbtus ekspertizes konkursus viena ir ta pati imone... TAI NE VIENINTELE KORUPCIJOS APRAISKA KLAIPEDOS SAVIVALDYBEJE !!!

aha

aha portretas
tai visdelto klaida,renuovuoti taip kaip anksciau.

to 8 Galvok

to 8 Galvok portretas
O tu negalvok o pasiskaityk kas yra kapitalinis remontas ir tad jau rasinek kazkokius tai reglamentus... jei dar tiksliau, tai joks cia ir ne renovavimas ir tuo labiau ne kapitalinis, nors ir keiti inzinierinius tinklus o pastatu modernizavimas, kuris greiciausiai butu priskiriamas prie statiniu paprastojo remonto pagal 3.2. punkta, kuri pateikiama STR

Galerijos

Daugiau straipsnių