Ekonomiškiausių, A++ klasės buitinių prietaisų dar neįperkame

Grįžti į straipsnį

marazas

marazas portretas
Lietuviai pripratę pirkt visokį šlamštą visose srityse. Nelabai žmonės supranta, kad investuoja į ateitį. Geras pavyzdys yra plastikiniai langai. Prisiperka pigių, o po 5 metų keičia, nes senieji jau švilpia. Su buitine technika tas pats. Perka visokį šlamštą, kuris garantinį laikotarpį tik pratempia ir po to tampa nepataisomu.

uz nano

uz nano portretas
akcijos ir nuolaidos budas supermarketam atsikratyti B grupes technika

Sigutis

Sigutis portretas
As parduodu savo saldytuva su Z raide.. Niekam nereikia?

Aušra Petravičiūtė

Aušra Petravičiūtė portretas
Ateis tokia diena, kai įpirksime.

procc

procc portretas
Bentjau snaiges saldytuvus su A++ klase galima ipirkti be problemu.

heh

heh portretas
tereikia nuvaziuoti i lenkija ir nusipirksi a++ buitines technikos uz B kaina. ceneo.pl kainu palyginimo sistema

Praeivis

Praeivis portretas
Ne neįperka, bet neperka. Aritmetika paprasta: A++ įrenginio kaina + per visą naudojimo laiką sunaudota elektros kaina yra pastebimai daugiau, nei B klasės įrenginio kaina + suvartota energija. Kol taip bus, "iš idėjos" tuos daiktus pirks vienetai, apsėsti žalieji.

Boschcontrabeko

Boschcontrabeko portretas
Beko "ilgam" šaldytuvas veikė ypatingu režimu - atitirpimas neveikė, produktai drėko, sukosi (naudojo energiją) visą laiką, klasė pristačius į namus - pasirodo C, o ne A. Laimei, po pusantro garantinio laikotarpio (5 metų) nulūžo durelės ir velniop. Minsk prieš tai tarnavo bene 20 m., be remontų, bet aišku, pavargo. Mažon 1974 m. virtuvėn koloso neįgrūsi, tai atrodė, tik Beko galėjęs tilpti. Iš tikrųjų, paaiškėjo, kad tik Boschas atsirado savo vietoj su klase A ir dviejų stalčių šaldikliu. (Deja, prieš 7 m. kažkodėl teradau tik klasės B labai brangų Bosch). Keistas dalykas, bet visi tie A+ ir A++ superšaldytuvai nepaprastą ekonomiškumą pasiekia turbūt dėka didingų (3 stalčių) šaldiklių(-stabilizatorių?), o neužšaldytiems kasdieniniams produktams paliekama kišeninė spintelė, į kurią nesaugu kopinėti.

Galerijos

Daugiau straipsnių