EK pašalino Lietuvai rekomendaciją dėl automobilių mokesčio

Grįžti į straipsnį

Netas

Netas portretas
o toks mokestis kaip tik turėtų būti priimtas... jei aš nauduojuosi vandeniu, dujomis ar elektra, tai už juos moku... kodėl turėtų būti kitaip su keliais? jei važinėju keliais ir gatvėmis, tai normalu, jog turėčiau mokėti ir kelių mokestį... man asmeniškai aišku nesinori tokio mokesčio, nes pats vairuoju, bet toks mokestis tikrai praverstų valstybės infrastruktūrai, jei bent 60-70 procentų lėšų būtų naudojama tai infrastruktūrai gerinti... kita vertus, čia būtų išaukštinami pėstieji, kurie naudotųsi šaligatviais, bet už juos nemokėtų...

Ei

Ei portretas
O kam tada mokamas degalu akcizas ir kur nueina sis surinktas mokestis. PVM mokestis, kuris mokamas kaip ir kitoms prekesm, uz automobili? Keliu mokestis, kuri moka imones? Tai dar reikia ir automobilio mokescio. Kodel nera dviraciu mokescio? Arba kodel nera mokescio zmogui, kuris diena is dienos zulina saligatvius?

MNPD Lietuvoje 30000 litų

MNPD Lietuvoje 30000 litų portretas
visiems visiems visiems ............................... ................. Kad gyventi oriai Lietuvoje, kiekvienas žmogus pirmiausia turi (planuoti): - būti sotus; - būti apsirengęs (šiltai); - turėti (šiltus) namus savo šeimai. Ir kad gyventi taip oriai Lietuvoje, pirmiausia ... Neapmokestinamasis pajamų dydis (NPD) žmogui turi būti 30 000 litų metams. Štai ... *************** ****** (JK) Anglijos (nesovietinio mentaliteto) ekonomistai paskaičiavo ir užrašė neapmokestinamų pajamų dydį (NPD) žmogui 2011 – 2012 metams: £143.75 savaitei £622.92 mėnesiui £7,475.00 metams Nuo žmogaus veiklos šių pajamų nėra atskaičiuojamas joks mokestis, net ir valstybiniam socialiniam draudimui. Tai yra žmogaus veiklos (verslo) asmeninė ir privati neliečiamybė kapitalistinėj šaly. Išvertus į lietuvių kalbą, būtų tokie NPD žmogui Lietuvoje: 568,83 lt savaitei 2 464,96 lt mėnesiui 29 579,32 lt metams *************** ********** Metinis neapmokestinamasis pajamų dydis (MNPD) ž m o g u i Anglijoje 2010 - 2011 metams buvo: £6,475.00 (apie 25 600 litų) *************** ********* Susijusi info: - daiktų (namų, automobilių, ...) kainos Anglijoje ir Lietuvoje yra vienodos; - Lietuvoje kai kurie daiktai yra dar ir brangesni nei Anglijoje. NPD Europos Sąjungoje turi būti vienodas (ar bent jau panašus) ir nediskriminuojantis. Bet ... Atkūrus nepriklausomybę Lietuvoje, suburtos partinės gaujos savo valdinguose veiksmuose (bemaž dvidešimt metų) niekad negalvojo apie silpniausiąjį žmogų valstybėje. Silpniausiojo žmogaus orumas buvo sutraiškytas. Politinės – partinės gaujos plėšikavo. Ko pasekoje turim (dirbtinio) skurdo alinamą ir nykstančią (išsivaikščiojančią) Lietuvos bendruomenę. V i e n y k i m ė s reikalaukim ir (išsi)reikalaukim. MNPD ž m o g u i Lietuvoje 30 000 litų. Pirmiausia. Ir ... Nedelsiant. Kad gyventi oriai ir Lietuvoje ...

malpa

malpa portretas
dalbajobai

Tautos stebetojas

Tautos stebetojas portretas
Zymiai didesne nauda nei automobiliu apmokestinimas duotu kubilizmo apmokestinimas.

Leninas

Leninas portretas
Dalbajobai esate jūs, jei mokėti nenorite o turėti visko norite.

dalbajobui

dalbajobui portretas
dalb****** baltarusiskai - genys :)) Mokesciai legalaus darbuotojo: "darbdavio" sodrai+valstybei+sodrai+pvm =~80% A tipo keliams 1 imones automobiliui ~600 lt Vien akcizas degalams ~50% Keliai ir gatves mieste turetu but "granitu klotos" , ... ... Jei mokesciai neisnyktu "bermudu trikampy" : "saivi valdininkai"(smaukytojai)-"savi verslinkai"- "savi bankai" ...

zr. MNPD Lietuvoje 30000 litų

zr. MNPD Lietuvoje 30000 litų portretas
Paskaitykit, teisingai parasyta: mokesciai turetu prasideti tik nuo pajamu, virsijanciu pakenciama pragyvenima, ir del to reikia pakovoti, nes valdzia to tikrai nedarys, nes bet kuriai valdziai patogiausia yra vergu visuomene. Vakarieciai ta issikovojo per ilga laika, mes turim tai pasivyti. Jei nieko nedarysim, taip ir liks ir Lietuva palaisniui visa issivaikscios. Beje, kubilizmas, kai ir komunizmas turetu buti uzdraustas istatymu vos tik sita shutve pasitrauks is valdzios.

va

va portretas
Blogiausia yra tai, kad mus Lietuvos kapitalistai sukure socialistinius ystatymus.

as

as portretas
geda jau geda kad taip suniokojo lietuva

to Netui

to Netui portretas
Jei nori zinoti, tai keliu mokesti mokame visi, Eidami technine apziura, pildami kura, net ir jei turi firma keliu mokesti moki, kad ir batus taisai, tai koki dar mokesti nori uzkrauti, uz tai kad vieni vazinejasi prabangia nauja masina ir turi tam pinigu kad sumoketu uz masina mokesti, kitas turedamas 20 metu golfuka ar koki kita lauziuka mokes dvigubai daugiau uz ta katras turi prabangia nauja masina. Vadinasi norima padaryti taip, kad jei esi ubagas, tai vaiksciok pestute, tau jokio automobilio nereikia.

aš portretas
Tai smūgis Kubiliui,kuris tikrai norėtų mokesčio prisidengdamas ES. Kuo labiau spaus..mažuosius'',tuo geriau jausis ,,didieji''.

Šefas

Šefas portretas
rektu ivesti ekologini mokesti ir pradeti apmokestinti auto nuo 10-12 metu.Kuo senesnis auto tuo didesnis jam ekologinis mokestis.Reikia pradeti naikinti senas tackes,nes per jas avarijos ir pilni kiemai metalo lauzo.

tas auto mokestis

tas auto mokestis portretas
ne ek , bet musu pusdurniu sugalvotas

Kokia galinga

Kokia galinga  portretas
mūs Prezidentė,net iš antikrizinės A.Kubiliaus vyriausybės darbų PROGRAMOS ištrynė.

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Valstybe, nepavirsk gruoboniska salimi...

Galerijos

Daugiau straipsnių