Eidami į pramoginius renginius žiūrovai jau renkasi brangesnius bilietus

Pirmąjį šių metų mėnesį bilietų pirkėjai rinkosi kiek brangesnius bilietus, negu praėjusių metų sausį. Tai rodo, kad renginių mėgėjai renkasi kokybiškiausius renginius ir didžiuosius koncertus, kurių bilietai brangesni, rašoma bilietų platinimo bendrovės „Tiketa” pranešime spaudai.

Tiesa, skirtumas nėra didelis - pernai vidutinė sausio mėnesio kaina buvo 48 litai, šiemet - 51 litas.

Sausio 13 d. krepšinio aistruoliai užpildė beveik visas laisvas „Siemens“ arenos vietas. Sėkminga pirmosios dienos bilietų prekyba davė teigiamų rezultatų: „Lietuvos ryto“-„Unicaja“ rungtynės sulaukė didžiulio susidomėjimo. Pirmąją bilietų prekybos dieną buvo nupirkta net 20 proc. bilietų - tai beprecedentis atvejis sporto renginiams Lietuvoje. Iš viso liko neparduota vos 12 procentų vietų.

Bilietų į pirmąjį „Metallica“ koncertą neliko jau sausio viduryje. Tai pirmas atvejis Lietuvos istorijoje, kai iki renginio datos likus daugiau nei keturiems mėnesiams, parduoti visi bilietai į didžiausią šalies areną.

Į balandžio 21 dieną vyksiantį antrąjį „Metallica“ koncertą parduota jau daugiau nei pusė - virš 5 tūkstančių - bilietų. Kiekvienas „Metallica“ koncertas būna unikalus ir nepakartojamas - tuo asmeniškai rūpinasi grupės siela Larsas Ulrichas.

Pasaulio muzikos žvaigždžių Eros Ramazzotti ir grupės „Rammstein“ koncertai vyksiantys šį pavasarį taip pat buvo gerai perkami net ir tradiciškai pasyvų sausio mėnesį - tai tik patvirtina, kad aukštos klasės pasirodymai yra paklausūs visada. Tikri fanai nepamiršta ir mažesnių, tačiau jų labai lauktų renginių - Alinos Orlovos koncerto Šv. Kotrynos bažnyčioje bilietai buvo išpirkti per 2 savaites, o paskelbus papildomą koncertą, bilietų į jį neliko vos per 5 dienas.


Šiame straipsnyje: bilietaipramoginiai renginiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių