Dvi minimalaus atlyginimo pakėlimo pusės: yra pliusų ir minusų

Grįžti į straipsnį

NAGI

NAGI portretas
Kam čia būrti, po pusmečio pamatysim - gerai ar blogai. Jeigu užteks pinigų algoms - tai tik į pliusą.Blogai, kai atlyginimai neadekvatus.Fizinės energijos išeikvoja tiek pat Lietuvos kiemsargis, tiek pat ir Anglijoje.Bet už tą patį atliktą darbą mokama nevienodai. Kodėl? Ir jokių čia prašmatnių technologijų.Netgi pas juos tų kiemsargių daugiau negu pas mus.

taip

taip portretas
ZMONEMS TURI BUT KELIAMAS PRAGYVENIMO LYGIS,IR TAIP KUBILAS TASKE MILIJONUS I DESINE IR I KAIRE-REIKIA NEREIKIA,O APIE ZMONES NEGALVOJO.STAI IR ATOMINE SUKISTI PINIGAI,KUR ZMONEMS JI VISAI NEREIKALINGA.SUPRASCIAU ,KAD LIETUVIUI ELEKTRA BUTU NEMOKAMA,TAI BUTU GALIMA SUPRAST KODEL.BET SIAIP,TAI TIK MILIJONU TASKYMAS SU GRYBAUSKAITES PALAIMINIMU

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (Tai yra 2012 kovo mėnesio tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas ir mes su mažiausiomis darbo pajamomis, tokiom sąlygom yra priversti vargti ir mūsų tėvai pensininkai. Jei Europos Sąjungoje (ES) yra toleruojama tokia atskirtis, tai ES neturi ateities.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
Gyventi oriai Lietuvoje trukdo štai šios partinės gaujos, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi: - LSDP (Lietuvos socialdemokratų partija) ir gaujos vadeiva Algirdas Butkevičius; - TS LKD (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionių demokratai) ir gaujos vadeiva Andrius Kubilius; - Partija Tvarka ir teisingumas su gaujos vadeiva Rolandu Paksu; - Liberalų ir centro sąjunga su gaujos vadeiva Algiu Čapliku; - Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis ir gaujos vadeiva Eligijus Masiulis. Taip pat Lietuvai yra pavojingi gaujos vadeiva Voldemar Tomaševski su Lietuvos lenkų rinkimine akcija, gaujos vadeiva rusas Viktor Uspaskich su darbo partija ir kiti į juos panašūs. Tai yra nusikalstamos partinės gaujos, kurios dirbtinai skurdina bendruomenės žmones, naikina Lietuvą.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
2009 metais partinės gaujos sukčiai įvedė neapmokestinamojo pajamų dydžio (NPD) skaičiuoklę ir dabar kai pajamos yra 3150 litų ir daugiau, tai NPD = 0 !!! Nuo tada padidintus mokesčius moka visos įmonės silpniausiųjų darbininkų sąskaita ir dabar ... Kai MMA 850 litų, tai darbininkas netenka 1% savo atlyginimo. Kai MMA 1000 litų, tai darbininkas netenka dar 2% savo atlyginimo. Tai reiškia, kad ... Didinant MMA, „nepastebimai” didėja mokesčiai silpniausiesiems. Anglijoje šiuo metu NPD apie 2870 litų per mėnesį, kai maisto ir daiktų kainos apytiksliai sutampa su lietuviškomis.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
Kai Lietuva yra prijungta prie ES dviejų dienų neaiškiu referendumu, tai yra sukčiavimas. Kai Lietuvos žmonės priversti išgyventi nežmoniškos socialinės atskirties sąlygomis ES, tai yra sukčiavimas. Kai net Lietuvos žemė yra paversta preke užsieniečiams tik už lengvai spausdinamus pinigus, tai yra sukčiavimas. Lietuva yra naikinama, sukčiaujant. 22 metus partinės gaujos naikino Lietuvą. Negerai. Partinės gaujos, kurios valdė Lietuvą 22 metus, darė nusikaltimus žmogiškumui. Partinių gaujų dėka, Lietuva tapo netinkama žmogui gyventi. Neregėto mąsto emigracija tai byloja. Visos partinės gaujos, prisidėjusios prie Lietuvos naikinimo, turi būti išformuotos.

to taip

to taip portretas
isgama tu sovietine, ka taske Kubilius? kokius pinigus? jis kaiptik suvalde finansus, emem gyventi pagal galimybes, o tokie degradave runkeliai kaip tu laukiat tik kada vyriausybe ismes pasalpu kompensaciju, dirbti reikia pradeti, sovietiniai laikai baigesi, niekas i darba varu nevarys ir niekas darbo tau neieskos, jei esi bambukas tu ir nudvesi tokiu, tokiam ir gero gyvenimo nereikia nes esi nevertas

ir tam baudziauninkui

ir tam baudziauninkui portretas
tu impotente eik dirbti viena karta, loji kaip suo, o naudos is taves nulis, tokie kaip tu ir nuvare valstybe, laukdami ismaldu ir nedirbdami, parazituojantys visuomenes elementai

RM

RM portretas
Kvailiai pasidžiaugs pašalpa iki kainos sukils. Finalas koks, dar daugiau žmonių dirbs už minimumą. Taip jums visiems ir reikia, ką norėjote, tą ir išsirinkote.

jo

jo portretas
ir vel lengvatos, saziningi liks kvailio vietoi , o sukti ir vel gudruciais

2 RM

2  RM portretas
as labiau pasidziaugsiu kai neliks nei vieno megzto triperio

septintam

septintam portretas
daune megzta berete, po kubilo valdymo valstybes skola padidejo trigubai

dalia

dalia  portretas
geras kubilius juk verslinikam dave visas vales gali algu nemoketi 3 men ,o apie paprasta darbinika juk niekas negalvoja kaip jam gyventi be atliginimo is kur duonos nusipirkti ,tad neverkit dabar jus parazitai kaip isgyventi atejo tikra valdzia gal uzstos ta paprasta darbinika

....

.... portretas
Jo jo užstos tą paprastą darbininką, nusiimkit makaronus nuo ausų. Kas per žmonės, užlipa ant to pačio grėblio ir vis tiek patenkinti.

dvyliktam

dvyliktam portretas
Partinės gaujos, kurios valdė Lietuvą 22 metus, darė nusikaltimus žmogiškumui. Partinių gaujų dėka, Lietuva tapo netinkama žmogui gyventi. Neregėto mąsto emigracija tai byloja. Visos partinės gaujos, prisidėjusios prie Lietuvos naikinimo, turi būti išformuotos.

as

as portretas
buozes noretu kad dirbtu visi uz dyka . reik alga didinti cia faktas. isprotejo , juk tiek viskas pabrango per tiek laiko, o algos? jei kokie tipo,,verslininkai,, negali kelt algu, tai lai bankrutuoja, atsiras kurie gales moketi verslininkai...... .

Oligarchas

Oligarchas portretas
Nu užteks kelti tą minimalią algą, nu negaliu, kaip jiem reikia ir reikia pinigų? Nu aš kai visus išleidžiu nueinu į banką ir išsiimu kiek man reikia. Po to kai išleidžiu vėl į banką einu, o jiems vis negana.

Eikit jau

Eikit jau portretas
Kažkodėl niekam nerūpi svarbiausias dalykas: ne minimalią algą, o neapmokestinamą minimumą didinti reikia! Kad valdžia apsimeta to nesuprantanti, tai dar suprantama... Bet kad minimumą gaunantys žmogeliai padidintos algos laukia išsižioję, užuot neapmokestinamo minimumo padidinimo prašę... nu nors apsižvenk! Kai rinkėjai patys nori būti mulkinami, tai ir bus. Ir teisingai.

vidma

vidma  portretas
reikejo 40 LT palikt kaip 1986 . Rynka viska sureguliotu .kam netinka nedirbkit eikit lauk . Verslininkai butu priversti kelt .o dabar visi nurodymai is centro kaip gerais sovetineis laikais ....

jonas

jonas portretas
Ne savivaldybes tarnautojam kels atlyginimus ,bet tiem, kas gauna maziausias pajamas.Kauno m. savivaldybes tarnautoju skaiciu reikia mazinti per puse.Kada bus tai padaryta ?????

taip

taip portretas
Juk tie pinigėliai grįš per vartojimą .Aišku tai tik pliusas.

KODĖL TAI GERAI

KODĖL TAI GERAI portretas
Na, sveikinu Lietuvą kad suprato kaip reikia žaist infliacijos žaidimą.... jei pinigų daugėja, tai ir minimumas tegu spaudžia aukštyn verslą.... 1000lt privers verslą kelt kainas??? Dar kelkit minimumą.... tada verslas pradės galvot ne 300% pelnais, o kaip parduot už mažiausią įmanomą kainą, daugiausia produkto..... o ne už didžiausią įmanomą kainą, pigiausiai įsigytą produktą... Tada ir darbuotojų daugiau reikės, ir darbo atsiras..... nesu ekonomistas bet suprantu tokius paprastus dalykus. Ne žmones reikia kankint o didelį verslą. mažus verslus atleisti nuo mokesčių pirmus du tris metus išvis... tuomet naujas verslas gims....

Galerijos

Daugiau straipsnių