Dujų terminalas Klaipėdoje atsiras ne anksčiau 2014-ųjų

Grįžti į straipsnį

kur JŪS

kur JŪS portretas
Ką į tai pasakys judėjimas "BŪKIM VIENINGI" ? Rinkimai baigėsi ir judėjimas išsikvėpė):

klaipedetis

klaipedetis portretas
Idomu ar tiems klounams neatsibodo visa slamsta kist i klaipeda, ko nestato pas save prie vilniaus visas tas isvietes ir taip neber kur kojos padet vien trucu gamyklos. Ar nelaikas butu sustot cia viska kist, kiskit prie vilniaus ir uostikit visa si slamsta.

klaipėdiečiui

klaipėdiečiui portretas
nenori uostyti dujų terminalo, uostysi pakilusias dujų kainas.

aš portretas
jau atominę pastatėm, giliavandenį uostą, dabar dujų terminalas, na kokį dar monstrą politikieriai sugalvos, kad liaudį išmelžt iki paskutiniųjų.

2am

2am portretas
cia gi suskystintos gamtines dujos jos visiskai nepavojingos, jos net ne sprogsta. Klausimas tik ar tas terminalas netrukdys uosto pletrai , bus jis plaukiojantis ar stacionarus? kam jis priklausys ir ar savivaldybei kazkiek nubires nuo apyvartu?

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Geriau pasakyk kada eilinį kartą pakelsi savo kabtneto nariams atlyginimus .

vardas

vardas portretas
1.netikiu kad isvis ta terminala pastatys o 2.kodel ponai vilnieciai siulo arba ststyt Klaipedoje arba "uostyt duju pakilusias kainas?!"pastatysim Vilniuje ir neteks kvepuot kainom )kvepuosit tais smirdalais kuriais siulot mums kviepot.ir nereikia tvirtint kad saugu,kad nekviepia ir t.t. nepamirskit gerbiamieji kad patys per iseigines begat prie pajurio,kazi ar prie tokiu monstru veliau nores kas is jusu vaziot?!

Iš šono

Iš šono portretas
Sėdime dejuojame, kad nieko neturime ir toliau vis aiškiname, kad nieko nereikia

RK.

RK. portretas
7-am: Statyti šį terminalą Vilniuje - puiki idėja. Dar niekas iki jūsų nebuvo to sugalvojęs. Reikės visiškai nedaug - pagilinti Nemuną ir Nerį kokiais 20 metrų, kad laivas galėtų iš Baltijos jūros pasiekti Vilnių. Tikrai dar niekas iki jūsų to nebuvo sugalvojęs. Galite didžiuotis savimi.

tadas

tadas portretas
Niekaip nesuprantu kam reikia statyti duju terminala Kiaules nugaroje. Juk ten reikia statyti visa infrastruktura nuo nulio. Kodel negalima prijungti prie Butinges terminalo, kur jau yra visa infrastruktura, ispirktos zemes, projektas taip pat nebutu dideles apimties, nes kaip jau minejau, viskas yra padarytra tereiketu salia naftotiekio nutiesti dujoteki. Manau tada tikrai nereiketu tokiu dideliu islaidu kokios minimos dabar. Dar be to duju gabenimo laivai yra gigantiski, isivaizduokite kaip tokie gigantai iplauks i uosta, tai labai apsunkins uosto darba. Tokiu kroviniu kaip nafta, dujos ir kt. negalima ismetyti po ivairias vietas ir negalvoti apie kokios bus pasekmes ivykus avarijai, nors ji ir tera menka. Mano nuomone, kad taip butu sutaupomos lesos, tausojama gamta ir uztikrinamas zmoniu saugumas

To 2am

To 2am portretas
cia gi suskystintos gamtines dujos jos visiskai nepavojingos, jos net ne sprogsta Sitas dujas labai labai pavojingos kaip Ciklon B.

sigis

sigis portretas
tokis ar panašas terminalas jau turėjo stovėt prieš kokius pinkis ar sišis metus. Iki 2014 m. šalies nebeliks, todiel jau jis niekam nebus reikalingas, tik vėl atimtas gyvenimas iš nepilnų dviejų melionų klipatų visokių mokesčių ir suvaržymų pavidalu. Nauji atsikėlėliai galės terminalą pasistatyt patys.

Galerijos

Daugiau straipsnių