Druskininkuose - arena su dirbtine jūra ir paplūdimiu

Druskininkų meras Ričardas Malinauskas kuria idėją mieste įrengti dar vieną uždarą areną su dirbtine jūra ir paplūdimiu - ji veiktų ištisus metus.

Laikraštis „Druskininkietis“ rašo, kad prie vandens atrakcionų parko planuojama pastatyti uždarą maniežą su pajūrio vaizdais, tikro šildomo smėlio kopomis, pušimis, mediniais takeliais ir banguotą jūrą imituojančiu baseinu.

„Kai bus gražus saulėtas oras, stiklinį stogą bus galima atidengti ir žmonės galės degintis, o kai bus apniukę, poilsiautojai tiesiog galės mėgautis vandens voniomis ar žaisti paplūdimio tinklinį. Tačiau jokiu būdu mes tokiais savo planais nebandome konkuruoti su pajūryje esančiais kurortais. Tiesiog darome tai, ką įsivaizduojame mums reikiant“, - sakė R.Malinauskas.

Anot jo, skaičiuojama, kad paskutinėmis savaitėmis kasdien abiejuose objektuose - vandens pramogų parke ar sniego arenoje - apsilanko po 2 tūkst. žmonių.

Pernai rugpjūtį Druskininkuose oficialiai atidarytas žiemos pramogų kompleksas „Snow Arena“ - pirmasis ištisus metus veikiantis toks centras Baltijos šalyse. Iki gruodžio vidurio čia jau apsilankė daugiau nei 70 tūkst. lankytojų.

Artimiausiuose planuose - keltuvas, kuris sujungs Druskininkų centrą su sniego arena.

„Viskas priklauso nuo pinigų. Projekto dokumentacija jau guli stalčiuose. Telieka surasti 10 milijonų, ir per metus objektas būtų įrengtas. O jis tikrai būtų reikalingas - ne tik patogi susisiekimo priemonė, bet ir puikus apžvalgos objektas, nes pakeltų lankytojus į 45 metrų aukštį“, - kalbėjo miesto meras.


Šiame straipsnyje: Druskininkaipapllūdimys

NAUJAUSI KOMENTARAI

ruta

ruta portretas
yra toks parkas Japonijoj, idėja labai graži. Bet pirmiausia pona mere, su mažu vaiku ir vežimėliu Jūsų mieste nėra ką veikti, daugumoj kavinių ir parduotuvių nėra įvažiavimų, vaistinės tik dvi prieinamos, turiu omeny normaliai užvažiuoji ir įvažiuoji, nu o geriausia pas jus Maksima, kur kūdikių prekės antram aukšte, be liftų tik su laiptais. Jei man reikia pampersų tai turiu arba veiką numest apačioj su vežimu arba prašinėt svetimų žmonių ir tįst vežimą į antrą aukštą. Gėda kurortui. Nedraugiškas Jūsų miestas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių