DnB NORD didina indėlių palūkanas

Nuo rugsėjo 1 dienos tarptautinei finansų grupei priklausantis AB DnB NORD bankas mokės didesnes palūkanas už terminuotuosius indėlius litais, eurais ir JAV doleriais.

„Atsižvelgiant į pokyčius šalies ir tarptautinėje pinigų rinkoje labiausiai padidės palūkanos už trumpalaikius terminuotuosius indėlius litais ir metų trukmės indėlius bendrąja Europos valiuta", - sakė DnB NORD ekspertai.

Nuo rugsėjo pradžios palūkanos už terminuotuosius indėlius litais vidutiniškai padidės 0,34 procentiniu punktu, o už indėlius eurais - 0,55 procentiniu punktu. Už terminuotuosius indėlius JAV doleriais bankas mokės vidutiniškai 0,15 procentiniu punktu didesnes palūkanas.

Klientams, padėjusiems terminuotąjį indėlį internetu, DnB NORD bankas mokės 0,2 proc. punkto didesnes palūkanas už indėlius litais ir eurais, padėtus banko padaliniuose. Bankas taip pat mokės 0,1 proc. punkto didesnes palūkanas už internetu padėtus indėlius JAV valiuta. Trumpiausias terminuotojo indėlio terminas DnB NORD banke yra dvi dienos dedant indėlį internetu ir septynios dienos dedant indėlį banko skyriuje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių