DnB NORD banke keičiasi indėlių palūkanų normos

Atsižvelgdamas į situaciją tarptautinėje ir šalies pinigų rinkoje, DnB NORD bankas nustatė naujas terminuotųjų indėlių palūkanų normas.

Nuo lapkričio 19 dienos verslo klientams už ilgesnio nei mėnesio termino indėlius litais bankas mokės vidutiniškai 0,18 proc. punkto didesnes palūkanas. Už terminuotuosius indėlius JAV doleriais ir eurais verslo klientams bus mokamos atitinkamai vidutiniškai 0,73 ir 1,82 proc. mažesnės palūkanos.

Nuo lapkričio 18 dienos gyventojams už ilgesnio nei dviejų mėnesių termino indėlius litais DnB NORD bankas mokės vidutiniškai 0,40 proc. punkto didesnes palūkanas. Labiausiai padidės palūkanos už ilgesnius nei šešių mėnesių trukmės terminuotuosius indėlius litais.

Už terminuotuosius indėlius JAV doleriais ir eurais bankas gyventojams mokės atitinkamai vidutiniškai 0,77 ir 0,60 proc. mažesnes palūkanas.

Kaip ir ankščiau, klientams, padėjusiems terminuotąjį indėlį internetu, bus mokama 0,25 proc. palūkanų premija, todėl metinės palūkanos už, pavyzdžiui, pusės metų trukmės terminuotuosius indėlius litais padidės iki 8 proc.


Šiame straipsnyje: DnB NORD bankaspalūkanos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių