D.Kreivys įtaria prekybos tinklus keliant cukraus kainą

Grįžti į straipsnį

V

V portretas
vietoj valentino tortų ir meškiukų visi prisipirko cukraus, jei tai prekybininkų mintis-tai tikrai kvailoka

nieko

nieko portretas
nelaimes pabrangine,nes kava ar arbata galima gerti ir be cukraus -galima iprast ir perpus maziau cukraus deti i arbata.Juk cia sveikatai zalingas produktas

nu ir

nu ir portretas
kas mum is to ponas kreivy?

Kęstas

Kęstas portretas
Hosni Mubarako nuvertimo pamokos Lietuvos gyventojams, siekiantiems atsikratyti Rusijos paliktos nomenklatūros valdžios Taikingų protestų organizavimui pakanka apie dešimt žmonių grupės. Milžiniško Egipto atveju organizatorių buvo apie penkiolika. Būtina naudoti Interneto anonimiškumą, kad išvengti policijos sekimo, skleisti dezinformuojančius gandus apie ketinimus, kad apgauti policijos šnipus, organizuoti bandomasias demonstracijas nepasiturinčiuose miestų kvartaluose, prieš kuriant realių veiksmų planus, bei sudaryti programas savaitinėms protesto akcijoms, kad išsaugoti energiją. Renkant žmones demonstracijoms vargingesniuose miestų rajonuose, geriausia kalbėti ne apie demokratiją, o apie skolas, kainas, minimalų atlyginimą, normalaus maisto trūkumą. Į demonstracijas verta atsinešti tai, kas praverstų būtiniausiai medicininei pagalbai. Bandomosios demonstracijos varginguose rajonuose leidžia suvokti, kiek žmonių dalyvaus ir kaip greitai demonstracija juda gatvėmis. Tuos skaičius galima panaudoti planuojant didesnes demonstracijas miestų centruose. Jei nomenklatūra pasamdo banditus atakuoti demonstrantus, besiginant tinkamiausia yra pasidalinti į tris grupes. Viena su įrankiais ardo statinių akmenis, antra perduoda tuos akmenis prie barikadų, o trečia - ginasi. Prieš kiekvieną protestą paskleisti klaidinančius gandus, kur vyks sekantis protestas. Susitikimai su valdžia bei derybos, kuriuos taip mėgsta A.Kubilius, dažniausiai baigiasi besiderančiųjų papirkimu arba įbauginimu. Todėl neverta gaišti laiko, klausant papirktų ar įbaugintų žmonių patarimų.

Comment

Comment portretas
Na tie badaujantieji prisipirks parduotuvėje prie Seimo kokoso riešutų ir vėl eis daužyti langus.

Vida

Vida portretas
Žmonės,nepasiduokit panikai dėl kažkokio cukraus.Geriau kurį laiką jo visai nepirkti,tada ir kainos sumažės .Tie gandai "išdūrė" žmones,o kiti pelnosi.Vis dėlto koks supuvęs pasaulis.

Domantas

Domantas portretas
Yra toks labai jau žargoniškas, bet teisingas žodis - "bespredielas".

keliaujantis

keliaujantis portretas
vokietijoj cukraus kg kainuoja 67 euro centus. siandien maciau :)

Lukas Airija

Lukas Airija portretas
Dubline kilas cukraus - 1.10 - 1.30 Euro,mazdaug..

Tiesa

Tiesa portretas
Ką Lietuviai pagamina pas sae ,kainos nežmoniškos.Geriau jau nieko negamintų .Tada kainos būtų bent europinės.Kreivys aklas ir nemato ,kad cukrus Lietuviškas kainuoja 3 ,67Lt.Ko tuose postuose sėdit jaigu nieko nematot ir nieko negalit?Visas jūsų darbas vienas ant kito paloti ir kiek galima sau naudos pasisemti.

Nepribaus

Nepribaus portretas
Mūsų visų su kainų kilimu,valgysim medų,važiuosim į kitas europos šalis pirkti prekių.Juo labiau kels kainas,mažiau pirksim,o gaminsimės patys maistą.Darbininko nepribaus,šakės neatims,jis visada ras išeitį iš bet kokios padėties.Lietuviai gana sumanūs ir darbštūs.

Projektas

Projektas portretas
Turiu gatavą projektą - cukrumi varomas 40 AJ automobilis.

malpa

malpa portretas
mescionai dalbajobai ispirko visa cukru

Nu

Nu portretas
znones jus ir durni, kam begot to cukraus griebti? Padaret paslauga visokiems tinklams. Dabar beabejo kaina soks i virsu. Na ir kaimo runkelynas.

turi

turi portretas
buti teisiamas pirmasis ganda paleides zmogus. Tegu ieskosi advokato. Pora mln baudos ir viskas nus isspresta.

O Kreivys

O Kreivys portretas
turetu maziau burbuliuoti o imtis REALIU DARBUS, Ieskok nusikaltelio nesireklamaves.

zinantis

zinantis portretas
Visai durni tie kurie prisipirko...nieko jis nebrags.

ula

ula portretas
na tai kas lad itaria tuo ir viskas baigesi ... kaip ir visada

Klaustukas

Klaustukas portretas
Prisipirko spekulentai.Nebrangs- kvailystė .Pirko po 2,90lt.,o šiandien po 3,67lt. Tai kas čia nebrangs ,jaigu jau pabrango?O kas už tai atsakingas?

nu jo

nu jo portretas
truksta geru prokuroru

mmm

mmm portretas
manau ne PC kelia kainas o fabrikai.

Tai kad

Tai kad portretas
beveik visos kainos pas mus dirbtinai keliamos, ne vien cukraus...

ARNAS

ARNAS portretas
NU IR SALELEJ GYVENAM-KAIP DIENA ,TAIP "NAUJIENA".IR NIEKAS NIEKO NEGALI PADARYTI.NU IR VALDZIA...

Luka

Luka portretas
Kaip dabar atsimenu , kai rudenį žemės ūkio ministras pasigyrė apie neilinį gausų cukrinių runkelių derlių.Tai galėtų ir dabar Starkevičius paaiškinti cukraus brangimą. Bet bjauriausia kad namie tik stiklinė cukraus-o jo aleksote niekur nėr pirkti. Ir visai man dzin kaina-man reikia 1 kg cukraus ...

Kęstas

Kęstas portretas
Hosni Mubarako nuvertimo pamokos Lietuvos gyventojams, siekiantiems atsikratyti Rusijos paliktos nomenklatūros valdžios Taikingų protestų organizavimui pakanka apie dešimt žmonių grupės. Milžiniško Egipto atveju organizatorių buvo apie penkiolika. Būtina naudoti Interneto anonimiškumą, kad išvengti policijos sekimo, skleisti dezinformuojančius gandus apie ketinimus, kad apgauti policijos šnipus, organizuoti bandomasias demonstracijas nepasiturinčiuose miestų kvartaluose, prieš kuriant realių veiksmų planus, bei sudaryti programas savaitinėms protesto akcijoms, kad išsaugoti energiją. Renkant žmones demonstracijoms vargingesniuose miestų rajonuose, geriausia kalbėti ne apie demokratiją, o apie skolas, cukraus ir kitas kainas, minimalų atlyginimą, normalaus maisto trūkumą. Į demonstracijas verta atsinešti tai, kas praverstų būtiniausiai medicininei pagalbai. Bandomosios demonstracijos varginguose rajonuose leidžia suvokti, kiek žmonių dalyvaus ir kaip greitai demonstracija juda gatvėmis. Tuos skaičius galima panaudoti planuojant didesnes demonstracijas miestų centruose. Jei nomenklatūra pasamdo banditus atakuoti demonstrantus, besiginant tinkamiausia yra pasidalinti į tris grupes. Viena su įrankiais ardo statinių akmenis, antra perduoda tuos akmenis prie barikadų, o trečia - ginasi. Prieš kiekvieną protestą paskleisti klaidinančius gandus, kur vyks sekantis protestas. Susitikimai su valdžia bei derybos, kuriuos taip mėgsta A.Kubilius, dažniausiai baigiasi besiderančiųjų papirkimu arba įbauginimu. Todėl neverta gaišti laiko, klausant papirktų ar įbaugintų žmonių patarimų.

jankis

jankis portretas
visa lietuva įtare,kad kreivys su motina sukčiauja ir dar kubilius jį dangsto,bet jis ir toliau žulikauja ir ką

rainys

rainys portretas
tik netikėkit konservatoreis jie meluoja,bet atrodo,tai jau pas juos įaugo

vycka

vycka portretas
teisingai pastebejo vienas is komentuojanciu straipsni!!!!! reikia paduoti pirmaji informacijos saltini i teisma uz melaginga info,atseit : brangs cukrus!!!! tebus jis atsakingas uz melagingos info paviesinima !!!!kuo remiasi informacijos saltinis kuris vienas is pirmuju paleido sia ANTI i viesuma??????? jei informacija sukele toki aziotaza,prekybos tinklai iskart pasinaudijo sia dezinformacija ir per kelias dienas sukele kainas tuo pasipelnydami,tai butina siaiskinti ir kaltininka nubaust!!! prekybos tinklas maksima klaipedoje per kekias dienas pakele cukraus OPTIMA Linija kaina nuo 2,99lt iki 3,29lt .!!!!!!!ir ko gero ji vis kils ,kol nebus imtasi priemoniu kainos kilimui sustabdyti is vyriausybes puses.prekybininkams tai i nauda nors kainu kilimui priezasciu nebuvo!!!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių