Didžiausio restoranų tinklo meniu – šaltoji kava ir kiti gėrimai išsinešimui

Gaivios Frappe kavos puodelis skubančiojo ar vaikštinėjančiojo parke rankoje – dažnas miestiečio aksesuaras. Populiarusis gėrimas ne tik pažadina iš snaudulio, bet ir atgaivina.

Karštą vasaros dieną neseniai lietuvių atrasta šaltoji kava tampa vis populiaresnė. Didžiausias Lietuvoje restoranų tinklas „Čili“ pristato naują kavos ir kitų gėrimų išsinešimui asortimentą. Įvairiausių skonių šaltoji Frappe kava ir gaivūs vasariški kokteiliai bus siūlomi „Čili pica“ ir „Čili kaimas“ tinklo restoranuose didžiuosiuose miestuose.

„Didelę „Čili“ restoranų svečių dalį sudaro jaunimas bei svečiai iš užsienio, o jų tarpe ypač populiari kavos išsinešimui kultūra. Šį naują produktą savo klientams siūlome vasaros metu, kai ypač norisi atsigaivinti šaltais tonizuojančiais gėrimais. Šaltos Frappe kavos asortimentą sudarys net 11 skirtingų rūšių, bus siūloma ir kitų gaiviųjų gėrimų“, –  sako Irma Korsakaitė, „Čili Holdings“ Marketingo departamento direktorė.

Planuodami kavos išsinešimui meniu „Čili“ specialistai vyko į Prancūziją konsultuotis su vienais geriausių šio gėrimo ruošimo specialistų pasaulyje –  sirupų gamintojo „Monin“ barmenais. „Čili“ atstovai čia tobulino originalius, puikaus skonio šaltos kavos gėrimų receptus.  „Monin” yra visame pasaulyje gerai žinomas sirupų gamintojas, tiekiantis aukštos kokybės gaminius tik iš natūralių produktų.

Nuo šiol kavos gerbėjai galės mėgautis šaltuoju Frappe ir kitais įprastame meniu esančiais gėrimais bet kurioje vietoje. Platus „Čili“ restoranų tinklas Vilniuje, Klaipėdoje, Kaune ir Palangoje leis mėgstamo gėrimo išsinešimui gauti palankiausiose lankytojams vietose.

Vasariškame „Čili“ meniu bus įvairiausių skonių Frappe kavų – nuo bananinės, klevų, mėtų ar karamelės  iki įmantraus mango skonio kavos, taip pat šaltų gaivių pieno ir vaisinių kokteilių. Naujosios „Čili“ kavos dėl savo ypatingo, subtilaus skonio pretenduoja tapti ne tik puikiu lengvu desertu, bet ir nudžiugins visus smagurius bei rafinuoto skonio mėgėjus. Gaivūs, originalūs šaltosios kavos skoniai bei pačios įvairiausios kokteilių variacijos žada vasariškai „nuspalvinti“ visus „Čili“ restoranus ir miestų gatves bei maloniu skoniu pradžiuginti „Čili“ svečius.


Šiame straipsnyje: Frappekava

NAUJAUSI KOMENTARAI

kazkutis

kazkutis portretas
Aciu uz nuostabia reklama! [P.S. - cia sarkastiskai, jei dar nesuspratot]

l

l portretas
deja ,kada nors kavos gerimo kulturos teks mokytis is naujo.Gerai,kad dar i litrinius plastikinius butelius nepilsto.Visiska beprociu kulturos apraiskos dalis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių