Didžiausias Paryžiaus oro uostas pirmadienį gali pristigti degalų

Pagrindinio Paryžiaus oro transporto centro - Charleso de Gaulle'o arba Ruasi oro uosto aviacinių degalų atsargų pakaks tik iki pirmadienio vakaro arba antradienio, nes jų tiekimas sutriko dėl Prancūziją krečiančių protestų prieš pensijų reformą, pranešė Susisiekimo ministerijos atstovas.

"Turime būdų, kaip rasti išeitį dėl oro uosto aprūpinimo. Mes pasitikime savimi, - pareigūnas, prašęs neskelbti jo vardo, šeštadienį sakė naujienų agentūrai AFP. - Vamzdynas, tiekiantis degalus (Paryžiaus oro uostams) Orli (Orly) ir Ruasi (Roissy), veikia su pertrūkiais."

Prancūzijos naftos pramonės asociacijos (UFIP) vadovas Jeanas Louis Schilansky (Žanas Luji Šilanskis) anksčiau sakė AFP, jog dėl streikų, kuriuos išprovokavo vyriausybės planai pavėlinti pensijinį amžių, neveikė dešimt iš 13 šalyje esančių naftos perdirbimo įmonių, o padėtis esanti "įtempta".

"Vamzdynas, tiekiantis degalus Orli ir Ruasi oro uostams, tebeveikia, o mes įvairiais būdais ieškome būdų, kaip pripildyti šį vamzdyną produktų, konkrečiai aviacinių degalų", - aiškino J.L.Schilansky.


Šiame straipsnyje: paryžiaus oro uostas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių