Didieji TV kanalai su nerimu laukia duomenų po analoginės TV išjungimo

Televizijos su nerimu laukia duomenų, kaip išjungus analoginę televiziją pakito jų auditorija, rašo „Verslo žinios“. Preliminariais duomenimis, spalio 29 dieną perėjus „prie skaičiaus“ bendra lietuviškų televizijų auditorija sumenko apie porą procentų, tai yra televizijos neteko maždaug 60 tūkst. žiūrovų.

TNS LT pateiktais preliminariais pirmadienio duomenimis, spalio 29 dienos įvykęs perėjimas „prie skaičiaus“ ryškesnės įtakos televizijų auditorijai neturėjo.

„Palyginti su praėjusios savaitės pirmadieniu, apie 2 proc. sumažėjo žiūrovų per visas televizijas, tai yra per visus TV kanalus bendrai paėmus dingo apie 60 tūkstančių žiūrovų“, - sakė bendrovės Laisvas ir nepriklausomas kanalas" generalinė direktorė Zita Sarakienė.

Kanalą TV3 valdančios bendrovės „Tele-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė teigė, kad naujausi auditorijos matavimų duomenys gali būti netikslūs.

TNS LT atstovai kol kas susilaiko nuo bet kokių komentarų. Duomenis, kaip pakito skirtingų kanalų auditorija, jie žada pateikti po savaitės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kiesa

kiesa portretas
o ka ten ziureti?

galvojau

galvojau portretas
Po sio pasikeitimo as galesiu visus kanalus ziureti 16:9 formatu taciau jokio pakitimo vini kanalai suspaust kiti prailginti kiti normalus visa tai labai ezina nes pastoviai reiki keitineti formata

otto

otto portretas
Labiausiai nekenčiu žmonių bukinimo kanalų - LNK ir TV3. Laukiu jų mirties.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių