Didesnį kaip 100 tūkst. litų mėnesio atlyginimą pernai gavo 11 žmonių

Grįžti į straipsnį

ajd

ajd portretas
Negaliu net neįsivaizduoti kur reikėtų tiek pinigų per mėnesį išleistI? Čiut daugiau nei 5 metų mano alga... Kažin kokia čia ta įmonė?

to ajd

to ajd portretas
Vargdienio logika, investuoja mulki, ne į triūsikus kiša o investuoja

D

D portretas
Toks straipsnis turėtų būti ne ekonomikos o vagysčių skyriuje.

as

as portretas
Ir vistik pasirodo reikia LT progrsinių mokesčių

manau

manau portretas
tai,maksima,energetikai,sitaip apiplesineja zmones jie uzsidirbo apiplese zmones is yiek,tik va gali nertis is kailio tik minimumas priklauso,kiek be turetu vis vien mazai butu,kodel tiek zmoniu liko ubagais ,uztai kitiems suplauke ir varto milijardus,tai valstybes kalte.

swindon

swindon portretas
pasakysit ne socializmas dabar,o kas nusprende vadinamam kapitalizme zmones apiplesineti ir uz darba atseit per dauk 900,nepildiciau kiseniu vertelgom,gyvenu svetur su seima pragyvenu ir dziaudiuosi,kad toki sprendima priimimiau

aukštaitis

aukštaitis portretas
Labai įdomu būtų sužinoti,o kiek gauna pinigų šių 11 žmonių eiliniai darbuotojai? Jaučiu,kad tik 800 lt.Čia ir yra skurdo Lietuvoje priežastis.

Žemaitis

Žemaitis portretas
Pavydo liūnas, tipiški lietuviai, jei kažkas gauna daugiau, reikia atimti

Liutauras

Liutauras portretas
Kad gauti tokius pinigus, reikia sukurti laaaabai daug ekonominės vertės. Deja, mūsų ekonomikoj faktas, kai kažkas vienas per mėnesį susižeria šimtus tūkstančių litų tereiškia, kad kažkas buvo ir liko apmulkintas. O tiksliau apmulkinti buvo daug paprastų žmonių.

lietuvis

lietuvis portretas
galima ivardit ir pavydu gaila bet taip ir yra virsininkas gauna 100 stuku darbininkas 800 1500 cia pavadinsi pavydu as ne .pavadinciau zmoniu apiplesimu

Pinokis

Pinokis portretas
Koks cia pavydas, cia pasityciojimas is zmoniu. Tuos 100 000 per menesi uzdirbo ne tas kuris gavo, o jo darbuotojai.

NU

NU  portretas
tai jau tikrai prie ko čia pavydas. Ir asilui aišku uždirbanti pinigus įmonė, netgi jeigu susijusi su eksportu negali net svajoti apie tokias algas. Monopolistai , farmacininkai, arba gaunantys didelius ES pinigus. O pavydėt tai nepavydžiu nei per gramą. Įstatymų "prastūmėjai" moka daug didesnius pinigus įstatymų "priiėmėjams" Bet LT 800 tūkst. žmonių-ir visi į šitą įmonę nesusitalpins.

rj

rj portretas
na cia tikrai spalio revoliucijos reikia ,butu leninas jis situos( vargsus kabutese )pacius pirmus prie sienos sustatytu

PP

PP portretas
KADA IVESITE PROGRESINIUS MOKESCIUS?

.

. portretas
kaip pasake vienas pazistamas - kad tapti turtingu reike gymti svolociu.

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Prastas istatymas, naudojasi gudruoliai... Tai neismaneliu seimo nariu iskeptus istatymus

VYTIOCAS

VYTIOCAS portretas
Visi atlyginimai,kuriuos gauna imonių direktoriai,gaunami darbininkų sąskaita.Darbininkai gauna minimumą,tai reiške,kad šeimai lieka 630 litų,už kuriuos mokami gobšūs mokesčiai ir likutis maistui.Bet tai niekam neidomu,kadangi plikiui rūpi jo savi interesai.Kaip čia apmokestinsi progresyviniu mokesčiu MAŽEIKIŲ naftos šūdlenki,kuris tikriausia tame saraše.Juk lietuviški mužikai jam tokias algas surenka..Juk kubiloidas kuro neperka,o visus mokesčius už šį tvarių sumoka runkeliai.Na tasai atsidėkodamas šika ant mūsų galvų,o kad sprendimai milijonieriams palankūs,tai nevienas kubiloidas dar gauna iš jų dovanėlių.Dėl to kreivo mamos bizniukas baisiai suklestėjo,o kubilo nameliai dygsta.Krizė visus tautos igaliuotosius aplenke,nes kruopas iprate lesti pencininkai su juodadarbiais ir krize ištraukti turi tie patys.VIENU ŽODŽIU,VAGIS VAGĮ PAŽINO IR PALĖBAUT PAVADINO.

Galerijos

Daugiau straipsnių