D.Grybauskaitė: Vyriausybė turės rasti lėšų pensijas grąžinti į buvusį lygį

Grįžti į straipsnį

as

as portretas
Jo, suįžūlėję darbdaviai Lietuvoje save laiko vos ne dievais. Sugrobę valstybės turtą dabar nori vergų su universitetiniu išsilavinimu, kurie dirbtų už 800 ar 1000 litų. Tegul mažina savo apetitus ir žmonėms moka po 3000 ar 5000 litų, tada pakankamai bus ir savų darbininkų. Apskritai, visa dabartinė valdžios politika yra žmonių dusinimo politika, bedarbių gamybos politika, ūkio žlugdymo politika. Kuo mažesni atlyginimai, tuo mažiau surenkama ir mokesčių, prarandama savi žmonės, smunka gamyba. Ši besitęsianti valstybinė nihilistinė politika greitai prives visą valstybę prie absoliutaus bankoroto ir lietuvių tautos bei Lietuvos valstybės merdėjimo. Blogai, kai vyriausybė ir Seimo dauguma nesupranta elementarių dalykų, kad tik darbas, darbas ir dar kartą darbas bei tinkamas už jį atlyginimą gali sukurti vertę, BVP, valstybės pajamas ir tvirtą, savimi pasitikinčią, moralę visuomenę. Kai valstybė visą ūkį paleidžia į godžias oligarchų ir smulkiesnių ryklių rankas, ji pati tampa jų įkaitu, kurią tada gali paspirti eilinė laisvos rinkos propagandos bobelė.

Wida

Wida portretas
Kaip bus su atlyginimais? Ar grąžins į 2008 metų lygį?

aišku

aišku portretas
Kada nustos seimo šutvė vogti ir dangstyti vags tada ir pinigų atsiras.

vase

vase  portretas
Atstatys tai viena o kada grazins isiskolinima jau ir nekalbama

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Man nerupi, is kur gaus pinigai, bet pensija turetu moketi 2009 metu lygio, tai 3 kartus mazesnis uz uzsienio pensininku lygio

X

X portretas
Tegul geriau panaikina tą sumautą formulę pagal kurią apskaičiuoja pensijas.Kai pamatė,kad prasidėjo velniava,tai visai susipainiojo ir pradėjo pridėti iš lubų dar po kelis litus.Reikia teisti tuos,kas sugalvojo tą formulę.Nusikaltimas yra nesilaikyti okupacijos metais nustatytų taisyklių dėl stažo.Tų laikų įstatymas buvo sulaužytas,o žmonės apgauti.

povilas

povilas  portretas
GERBEMI VALSTYBES VADOVAI JUS MUS GUODZET ,KAD BUS GRAZINTOS PENSIJOS Y PRAEITA LYGY ,BET KODEL NEGALIT GRAZINT DABAR? MES JAU KELI METAI ALKANI VISKAS BRANGSTA PAIMKIM PAVYZDY CUKRU ,MES JO NEYPIRKSIM SILDYMAS PABRANGO VISKAS PABRANGO ,KODEL JUS MUS MAITINAT PAZADAIS IR PREZIDENTE ZADA ,BET JUS NORS VIENAS PASAKET ,KAD IMAM SUSIMAZINAM SAVO TUKSTANTINES ALGAS VOS 10 PROCENTU IR ATIDUODAM BADAUJANTIEM PENSINIKAM ,PASKELBKIT KIEK PENSINIKU ISEJO ANAPILIN NESULAUKE JUSU PAZADU IR DAR KIEK JU ISEIS JUS TUO IR SUTAUPYSITE IS MUSU VARSU ZMONIU KAS GALI PANEIGT ,KAD JUS VISI LAUKET ,KAD MUSU DAUGEU ISKELEUTU Y ANA PASAULY TUO MAZEU JUM REIKS GRAZINT ,NE VIENA VALSTYBE NEPASIELGE SU SAVO PENSINIKAIS ,NET LUKASENKA TO NEPADARE AR NER OPOZICIJOS KURI PRIVERSTU JUS DABAR GRAZINT ,NES MES TURESIM DAR METUS BADAUT ,JEI JUS KATALIKAI TAI SUSIMAZINKIT ALGAS SAU IR SAVO KLERKAM IR GRAZINKIT MUM ,MES NORIM IR SKANEU PAVALGYT ,NES JUS SOTUS ALKANU NEUZJAUCET

h20

h20 portretas
"POCIOM OPIUM DLIA NARODA" - rus. vert. "po kiek daba makaronas ant ausies..." :D

hmm

hmm portretas
pirma darbo vietas greiciau kuria, namus renovuoja, pencininkus gruda is darbu, uzdetu milziniska baudas uz nelegalu darba, o dabar tik pencininkai ir pencininkai ar lietuvoje nera kitokiu problemu. Neturi kruvos zmoniu darbo, nevalge, kas dar gali vagia, iuzsieni visi islekia. Pagalvokit pencininkai ar dar bus jum is ko pencijas moketi. Kai tiek emigruoja.

Oriai Gyventi

Oriai Gyventi portretas
Žmogaus minimali(ausia) pensija Anglijoje: - £ 130 s a v a i t e i (apie 530 litų); - dujos šildymui kompensuojamos (nekainuoja); - elektra kompensuojama (nekainuoja); - kelionė metro, autobusu nekainuoja (savam mieste); - kitokios lengvatos. Tai dar ne visas rinkinys pensijinio amžiaus žmogui, oriai gyventi.

padainos

padainos  portretas
serenados pries rinkymus ir uztyls po rinkymu - va ir visi makaronai ant ausu

....

.... portretas
Taip, taip, ir atras, kai dar pakels mokesčius, populistė o nebe prezidentė.

rj

rj portretas
taip ir bus kol seime sedes cirkininkai o valdzioje debilai su kubilium priesaky ir jeigu mes patys nieko nedarysim kaip graikijoj ar pracuzijoj tai nieko gero ir nelaukim zmones nejaugi ligi siol dar nesuprantat ant lekstutes gero gyvenimo mums niekas neatnes

nu i kas

nu i kas portretas
Pensijos pakils į 2008 lygį o kainos į 2018 ir gyvenkit ir žvenkit. Kainų pasiutpolkė. O visi š stūmikai orentuojasi į prekybos centrus. Visi bulvių augintojai kainas bulvių kaip obuolių padarė o obuolių kaip egzotiškų vaisių, matyt irgi koks monopolistas superka ir perparduoda ka visos kainos tokios pat. Jei papauola suspuvusi bulvė brauki ašarą. Visos bulvės išmirkytos vandeny ka sunkesnės būtų.... Jezau grąžink protą ir sąžinę žmonėms. Nebėra ko ir už ką valgyti.

x

x portretas
Sako nukrito reitingai, tai susirūpino pensijom. Ir atlyginimai ir pensijos turi būti ne mažesni 1500 litų, gana marinti badu. O be to suvienodinot pensijas ir tiems, kurie dirbo ir kurie nedirbo.

Kęstas

Kęstas portretas
Skaudu matyti lietuvius, kenčiančius tą pačią Rytų despotiją, korupciją ir panieką žmogui, kokia yra Putino Rusijoje ir buvo Mubarako Egipte. Lietuva atsigaus, jei suardysime Rusijos mums paliktą nomenklatūrinę tvarką. Pašalinti reikia ne tik senus nomenklatūrininkus, bet ir prisiplakusius prie jų, Degutienę, Kubilių, Landsbergį ir daugelį kitų. Mes esame laisvi. Turime patys susitvarkyti gimtinėje. Vien tik pagraudenimų apie sąžinę neužteks.

Faktas

Faktas portretas
Pasirodo komentatoriai net nežino, kokia yra pensijų sistema, svarbu paloti, ir dar klausimas ar tie lojantys dirba ar mokesčius moka?

Kęstas

Kęstas portretas
Vien tik pagraudenimų apie sąžinę neužteks. Skaudu matyti lietuvius, kenčiančius tą pačią Rytų despotiją, korupciją ir panieką žmogui, kokia yra Putino Rusijoje ir buvo Mubarako Egipte. Lietuva atsigaus, jei suardysime Rusijos mums paliktą nomenklatūrinę tvarką. Pašalinti reikia ne tik senus nomenklatūrininkus, bet ir prisiplakusius prie jų, kaip Degutienę, Kubilių, Landsbergį ir daugelį kitų. Mes esame laisvi. Turime patys susitvarkyti gimtinėje.

2112

2112 portretas
Gal dar tegu palaukia didesniu pensiju , o tai paskui nesasi gatve po 30 tukstanciu

agne

agne portretas
Nežinau ar patikėsite tuo, kad išdirbusi TRISDEŠIMT VIENERIUS METUS IR TURĖDAMA NE PATĮ MAŽIAUSIĄ ATLYGINIMĄ PENSIJOS DYDIS ŠIAI DIENAI SUPARO PENKIS ŠIMTUS SEPTYNIASDEŠIMT LITU. Iš jų išskaito keturis procentus, kadangi išėjau dešimt mėnesių anksčiau į pensiją. Tai padariau todėl, kad išstovėjus biržoje daugiau nei šešis metus neturėjau galimybes persikvalifikuoti - įgyti buhalterės specialybę, nes motyvas buvo biržos klerkų toks- turi aukštąjiį universitetitį išsilavinimą- ir neturi jie teisės bloginti mano statusą- o kad aš iš biržos per tuos šešis metus negavau nei vienos kapeikos- tame mano statutsas nekentėjoĄ Ir gavosi taip, kad visi koeficientai ir sumos buvo imami nežinia iš kur ir kaip, bet pensija yra tokia apie kurią aš aukščiau norodžiau549 litai. Gal šiandien keistai atrodo tokia pinigų suma, o dar keisčiau- kad iki šiol nepakračiau kojų. Taigi man niekas ir nieko negražins, bet pikta, kad tie, kurie nedirbo gauna pensiją ne ką mažesnę, negu manoji. O juk dirbdama aš dar ir mokslus baigiau, ir sūnų auginau, ir šeimos rūpesčiai buvo ant mano pečių. O čia poniutės sėdėjo nieko neveikdamos, o dabar švilpauja ir juokelius dar laido, kad darbas myli tik bepročius. Taigi iki kokios teisybės ir rūpinimosi dagyvenome....O labiausiai glumina tas faktas, kad vienodai kirto pensijas ir sveikiems ir tiems, kurie serga vėžiu, bent jau pasižiūrėti galėjo į dokumentus ir bent tų žmonių atžvilgiu priimti teisingą sprendimą- didžioji jų dalis netgi nesulauks tų atskaitytų pensijų sugražinimo. Norėtųsi pakalusti tos pačios prezinemtės- ar neslėgs jų sąžinės šis momentas???

as

as portretas
Kokie esam bukagalviai ir begam balsuoti uz esamus ir busimus vagis. Ar nors vienas situ vagiu uzsimine apie ALGOS didinima, nors kainos kyla ir jus dunduliai tylite.Jo, suįžūlėję darbdaviai Lietuvoje save laiko vos ne dievais. Sugrobę valstybės turtą dabar nori vergų su universitetiniu išsilavinimu, kurie dirbtų už 800 ar 1000 litų. Tegul mažina savo apetitus ir žmonėms moka po 3000 ar 5000 litų, tada pakankamai bus ir savų darbininkų. Apskritai, visa dabartinė valdžios politika yra žmonių dusinimo politika, bedarbių gamybos politika, ūkio žlugdymo politika. Kuo mažesni atlyginimai, tuo mažiau surenkama ir mokesčių, prarandama savi žmonės, smunka gamyba. Ši besitęsianti valstybinė nihilistinė politika greitai prives visą valstybę prie absoliutaus bankoroto ir lietuvių tautos bei Lietuvos valstybės merdėjimo. Blogai, kai vyriausybė ir Seimo dauguma nesupranta elementarių dalykų, kad tik darbas, darbas ir dar kartą darbas bei tinkamas už jį atlyginimą gali sukurti vertę, BVP, valstybės pajamas ir tvirtą, savimi pasitikinčią, moralę visuomenę. Kai valstybė visą ūkį paleidžia į godžias oligarchų ir smulkiesnių ryklių rankas, ji pati tampa jų įkaitu, kurią tada gali paspirti eilinė laisvos rinkos propagandos bobelė. kiska tonka.

Kęstas

Kęstas portretas
Bemokslių pensininkų kalėjimas - kuo Tu pavirtai, Tėvyne? _Iš Lietuvos niekada neemigruoti nusiteikę tik 12,3 proc. apklaustųjų. Niekada neišvažiuosiantys iš Lietuvos nurodė vyriausio amžiaus (virš 55m.), žemesnio išsimokslinimo, mažiausių ir didžiausių pajamų gyventojai [1]._ 1. Apklausa: emigruoti nori ketvirtadalis lietuvių. Vytenė Stašaitytė, DELFIO portalas.

toj

toj portretas
putino rusijoj nuo vasario 1 d.pakele pensija 10 %,o lietuvoj ziuri kaip paskutine atimti,is onkologiniu ligoniu ir tai ateme.

pencininkas

pencininkas portretas
Po 30 tūkstančių ir 100 tūkstančių nešasi jūsų numylėti pencininkai, kurie dirba iki karsto iki 90metų.Arba tie pijokai ,kurie nesąžiningai mokėjo darbuotojams atlyginimus sėdėjo iki75 metų. Išėjo savo noru gaudami išeitines pašalpas po30 tūkstančių litų.Kai neišmanai iš kur pas pencininką tiek pinigų tai patylėk.Tokių nera daug ir nėra ka čia šmeišti dorų žmonių

manau

manau portretas
Nustokit seimūnai vogti ir bus pinigų.Apsikarpykit savo nereikalingas išlaidas.Nelakstykit ir nedaužykit mašinų.Sukurkit pagaliau nors seime teisingumą.Paliuosuokit savo patarėjus ,kuruie patarė prixvatizacijos klausimu.O jaigu neapseinat su 3 patarėjais bėkit patys iš posto.

st

st  portretas
noreciau suzinoti ar bus padidintos pensios jai gauname 627 lituskaip reikes pragiventi nes jau nusibodo taip sunkiai gyventi vaistams ir pavalgiti ne uztenka

Zosė

Zosė portretas
kĘSTAI žiurek kas dedasi Lietuvoje o ne Rusijoje ar nenori matyti kad ten pensijas didina o ne mažina

vi

vi portretas
o sumažinti atlyginimai grįš į buvusį lygį? ar tai prezidentei rūpi? o kas pasirūpins tais, kurių vietą užima pensininkas, gauna atlyginimą ir pensiją, nors šiek tiek sumažintą, bet vistiek lauk neina, nes tikisi, kad Grybauskaitė viską gražins, jei ne jam, tai jo vaikams...o iš ko man gyventi, jei mano darbą ir atlyginimą atima pensininkas???ir dar verkia, vis verkia...

andrius didzioji britanija

andrius didzioji britanija portretas
jo jo kol jus rasyte pencininkai mirs

Galerijos

Daugiau straipsnių