Dešra „Jokių E“ pripažinta inovatyviu produktu

Šią savaitę bendrovės „Nematekas" gaminama vytinta dešra „Jokių E" nacionaliniame konkurse „Inovacijų prizas" paskelbta nugalėtoja nominacijoje „Inovatyvus produktas 2008".

Apdovanojimą gruodžio 18 d., pramogų ir verslo centre „Forum Palace" įteiks VŠĮ „Lietuvos inovacijų centras".

„Įgyvendindami sveikesnio maisto strategiją, siekiame įsitvirtinti sveikų ir kokybiškų mėsos gaminių segmente, tad toks įvertinimas parodo, jog investicijos į tokių gaminių kūrimą pasiteisina", - teigė „Nemateko" vadovė Egidija Vaicekauskienė.
Anot jos, naujieji „Jokių E" mėsos gaminiai yra ruošiami naudojant modernias technologijas, o receptūra sukurta bendradarbiaujant su KTU Maisto instituto specialistais bei užsienio ekspertais
„Vytinta dešra „Jokių E" yra skirta tiems, kurie rūpinasi savo sveikata, gera savijauta, o pirkdami maistą atkreipia dėmesį į etiketėje surašytą gaminio sudėtį, nes šiame mėsos gaminyje nėra dedami jokie kenksmingi priedai, žymimi E raide: alergenai, nitritai, konservantai, dažikliai, skonio sustiprintojai ar rūgštingumą reguliuojančios medžiagos" - sako E. Vaicekauskienė.

Nacionalinį konkursą „Inovacijų prizas" organizuoja VŠĮ „Lietuvos inovacijų centras". Pagrindinis konkurso tikslas - skatinti verslų mąstymą, technologinę plėtrą, įvertinti įmonių konkurencingumą ir inovatyvumą. Konkursas vykdomas „Inovatyvios įmonės" ir „Inovatyvaus produkto" kategorijose. Šiais metais konkursui buvo pateiktos 76 paraiškos.


Šiame straipsnyje: dešranematekas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių