Dėl nestabilumo Artimuosiuose Rytuose naftos kainos kopia aukštyn

Naftos kainos pasaulio rinkose dėl politinio nestabilumo Artimuosiuose Rytuose antradienį traukia aukštyn.

WTI rūšies naftos kainos kovo mėnesio sandoriams Niujorko prekių biržos (NYMEX) elektroninėje prekybos sesijoje paūgėjo 0,35 JAV dolerio arba 0,41 proc. iki 85,16 JAV dolerio už barelį.

"Brent" kainos balandžio sandoriams Londono biržoje "ICE Futures" ūgtelėjo 0,31 JAV dolerio arba 0,3 proc. iki 103,39 JAV dolerio už barelį.

JAV banko "JPMorgan Chase" analitikai mano, kad masinių opozicijos protesto akcijų, dėl kurių jau pasikeitė režimas Tunise ir Egiptas, pasklidimo kaimyninėse arabų pasaulio šalyse rizika didėja.


Šiame straipsnyje: naftanaftos kainos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Suvalkietis

Suvalkietis portretas
Nors nafta branksta nežymei, užtad kuras pas mus jau kyla šuoliais ir ne be degalinių pagalbos. Sekmadienį važiavau iš Jiezno į Kybartus, neslėpsiu pigesnių kontrabandinių degalų, Tai Lukoilo degalinėse Prienuose D kainavo 4.12, Marijampolės centre esančioje Lukilo degalinėje D-3.84, Vilkaviškio Lukoile D-3.93 skirtumas akivaizdus. Pirmadienį ryte D Vilkaviškio Lukoile 3.91, antradienį 12.30 jau 4.14 Ar tiek babrango NAFTA?????????. Būtina pasirinktinai boikotuoti vieno operatoriaus degalines ta turėtų mažinti kainą. Pavyzdys Marijampolė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių