Dėl elektrinės įkeis visą šalies energetikos sistemą?

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
eiline vagyste , kentes lietuva ir nepasiturintys

as

as portretas
Ar reikalinga mums ta elektrine gimarojus kazkoks...

2-am

2-am portretas
norėjai pasakyti hemorojus? Pirma pasitikslink, kaip žodis rašomas, o po to komentuok. kažkodėl prieš AE rėkia visi buvusieji, tai tegu užtikrintai argumentuoja, o ne spėlioja iš kavos tirščių. Gal labai daug neteks visokie januškos ir stoniai?

vidma

vidma  portretas
o as tykejausi , o cia vel butinge mazeikiu nafta ir klaipedos telekomas viskas viename

nu

nu portretas
nafig mum ta elktrine jei elektra tik brangs???

jo

jo portretas
parduodam visa lietuva 30 metu y vergove, o paskui skolinames pinigu ae uzdarymui... visam pasauly elektrines stato, kad turetu pigesne elektra, o pas mus...

Kęstas

Kęstas portretas
Kas rodo mums kelią? Vokietija toliau investuoja į aukšto išsilavinimo darbo jėgą. Ten darbuotojų įgūdžiai kruopščiai suderinami su atliekamu darbu. Vokiečiai vysto bedradarbiavimą tarp profsąjungų ir darbdavių. Vokietijoje krizės metu kvalifikuoti darbuotojai neatleidžiami, nes dėl atleidimo greitai prarastų kvalifikaciją bei motyvaciją. Bendromis darbdavių ir valstybės pastangomis jie išlaikomi darbe ir labai praverčia, krizei pasibaigus. Tai užtikrina pavydėtinai gerą vokiečių ekonomikos funkcionavimą. Jaunimo bedarbystė Vokietijoje yra žemesnė, negu 10 procentų. Tai įgalina vokiečių sugebėjimą gaminti aukšto tikslumo techniką, kurios negali pagaminti niekas kitas pasaulyje. Ko Vokietija dabar nedaro? Nesiginčija, bet prekiauja su rusais. Nesilaiko įsikibusi iškastinio kuro, įskaitant branduolinį, kartodama, kad nėra geros alternatyvos. Ji supranta, kad jei dirbsim, kaip dirbom, tai geros alternatyvos niekada ir nebus. Vokiečiai nelenktyniauja, naikindami profsąjungas ir mažindami atlyginimus naiviame konkuravime su Kinija. Vokietija negaili pinigų darbo jėgos paruošimui. Vokiečiai nesitiki, kad vienos tik finansinės paslaugos, ar viena tik rinka aplamai, išgelbės visuomenę.Todėl Vokietija neleidžia šėlsti egoizmui, ardančiam bendrą gėrį, kuris būtinas stabilumui visuomenėje. Kol nesugebėsime dar kartą iš vokiečių pasimokyti, tol niekam nebus saugaus gyvenimo Lietuvoje.

lietuvis

lietuvis portretas
sekmokas kartu su kubilu ruosia Lietuvai energetini kracha,kur ziurit Jus gerbiama Prezidente,apie kokia cia tie du pusgalviai energetine nepriklausomybe postringauja?

Kęstas

Kęstas portretas
Gerai, kad daug rimtų komentarų. Išmoksime ir mes rūpintis, su kuo gyvename. O tai mažumai, kuri balsavo už kubilinius: ar jums negėda? Po Viljamso aferos vėl užlipote ant to paties grėblio.

taigi

taigi portretas
vat dėl ko ir buvo užsakyta Kiesaus nužudimas, juk būtent Mažeikių nafta po šios politikų užsakomos žmogžudystės ir buvo atiduota Wiljamsui, o visą kaltę užvarė ant Vertelkos, bet užsakovų tai net neieškojo

vytautas

vytautas portretas
Nesinori tikėti kad 10 žmonių spręstų Lietuvos likimą.Elektra reikalinga kam,pagalvokime,ar tiek reikia ,gal mažos atominės protingesnis sprendimas.Iš kur gigantomanija,ar ne nuo Maskvos ,ką gali kaimynai tai nebūtinai galime mes.Kodėl šveicarams nekyla tokių minčių,kas daro biznį su lietuvos piliečiais,kam didžiausia iš to nauda.Labai įdomu.

Prakeikti debilai

Prakeikti debilai portretas
Įklampins lietuvą kelioms kartoms į priekį, įtaisys neišgydomą triperį, kuris bus perduodamas net mūsų proanūkiams.

Galerijos

Daugiau straipsnių