Dėl darbo į užsienį išvyktų dauguma šalies gyventojų

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
ne del darbo o del pinigu gaunamu uz ta darba . lietuvoje imigrantai gauna daugiau nieko neveikdami nei dirbantis lietuvis

joke

joke portretas
gal geriau prijungtu litwa prie uk is karto,kam trenktis ten?

klausimelis

klausimelis portretas
norėč sužinoti, kiek išmesta pinigų į valdininkų kišenes, vykdant akciją"Sugražinkime lietuvius į Lietuvą"?

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
Išlikimui yra būtina veikla. Tačiau ... Lietuvoje žmogaus veikla yra gesinama valdžios priespauda, kaip baudžiavos laikais. Štai pavyzdys aiškumui. Anglijoj £622 (apie 2500 litų) žmogaus veiklos šių mėnesio pajamų nėra atskaičiuojamas joks mokestis, net ir valstybiniam socialiniam draudimui. Tai yra žmogaus veiklos asmeninė ir privati neliečiamybė šioj šaly. Lietuvoje … 121,50 lt (apie £30) – (su)mokamas žmogaus pajamų mokestis nuo 800 lt (apie£200) minimalaus darbo užmokesčio. Anglijoj … : ) (apie £30) 121,50 lt – (su)mokamas žmogaus pajamų mokestis nuo (apie £720) 2880 lt ………………. darbo užmokesčio. Valdžia Lietuvoje netrukdomai sugeba pasisotinti silpniausiųjų (vargdienių) sąskaita. Ar tai yra XXI amžiaus baudžiava Lietuvoje??? Taip. Kas vykdo baudžiavinę priespaudą? Visi premjerministrai nuo 2004 metų. Visi premjerministrai iki 2004 metų, vadovavę pasiruošimui papildyti ES junginį.

ACHA

ACHA portretas
Savaime suprantama, kad isvyktu, jeigu zinotu kur konkreciai vykti ir , kad juos kas nors ten sutiktu.

nuomone

nuomone portretas
kas tie 4.5%,itariu seimas,vyriausybe ir ju draugai,kazin ar nereiktu mums kaip JAV,iseiti i gatves,o ne vaziuoti kitur

Kęstas

Kęstas portretas
Nobelio premijos laureatė S. Abadi nusivylusi, kad Lietuva ir Lenkija padėjo baltarusių valdžiai suimti Alesį Beliackį Ar teisinga, kad Lietuva laikoma tokia piktadare? Kur čia šuo pakastas? Kas slepias už šio didžiulio skandalo dėl tų prakeiktų pinigų, kurie atsieit turėjo atnešti laisvę Baltarusijai? Pinigų niekam nebūna ir nėra per daug,ypač šiais krizių laikais,bet ar nuo pinigų pradedama kova už laisvę? Aišku, ne nuo pinigų, o nuo skambių antirusiškų ir antilenkiškų pareiškimų, nuo pilietybės iš lietuvių atiminėjimo, nuo pensininkų ir vaikų marinimo badu, nuo studentų atidavimo į skandinavišką bankų vergiją. Mūsų valdantieji niekuo nėra geresni už Lukošenko. Todėl jam ir padeda.

Taigi

Taigi portretas
Žmonės iš Lietuvos išvyksta ne tiek dėl pinigų stygiaus,kiek nesiskaitymo su dirbančiaisiais.Šantažas,spaudimas,-jeigu nepasirašysi darbdaviui parankių sutarčių,iškart gauna atleidimo lapelį.Darbdaviai puikiai žino,dėl didelės bedarbystės žmonės priversti taikytis,o darbdaviai tada pasijunta visagaliai,dar labiau pradeda spausti dirbantįjį.Į kokią įstaigą nueisi ieškoti pagalbos,atsimuši kaip į sieną,nes tu esi biednas,todėl ir bejėgis.Su žmogum elgiamasi kaip su šiukšle,esi niekas,bevertis skuduras.Todėl žmonės nepakęsdami tokios žeminančios padėties palieka šalį.Svetimoje šalyje nepatiria tokių pažeminimų,jeigu dirba legaliai.

juokutis

juokutis portretas
Skaiciau kad UK pilieciai po truputi emigruoja i Lenkija, nes ten saugiau ir atlyginimu bei kainu proporcijos yra labai palankios. Nei kiek nenustebau, nes didzioji maisto produktu dalis mano namuose yra butent is Lenkijos. Nenustebsiu jeigu po keliu metu lietuviai dirbti ir gyventi vaziuos ne i UK, Airija ar Vokietija, bet i Lenkija.

vidma

vidma  portretas
o man dzin as jau evakuacija perejau ir nesirosiu gryzt :D

perkame automobilius

perkame automobilius portretas
tvarkingus dauztus ar tiesiog nereikalingus1970-2003.utilizuojame patys issivezame israsome pazymas. 860491591 taip pat ir rusiskus perkame

klounai

klounai portretas
paskambina man sako uz 1500lt vilnius europa vazinesi iseigines dvi i menesi vos nch nepasiunciau...as tiek susirenku butelius nuo alaus priduodamas : )

superkame automobilius

superkame automobilius portretas
tvarkingus dauztus ar tiesiog nereikalingus.utilizuojame patys issivezame israsome pazymas. 860491591 taip pat ir rusiskus perkame

Galerijos

Daugiau straipsnių