Dauguma didmiesčių gyventojų krizės pabaigos dar nemato

Dauguma apklaustų šalies didmiesčių gyventojų teigia, kad jiems asmeniškai krizė dar nėra pasibaigusi.

Kaip rodo savaitraščio "Veidas" skelbiama apklausa, 87,4 proc. didžiųjų šalies miestų gyventojų krizės pabaigos sako nematantys, o krizė baigėsi tik 7 proc. respondentų.

70,8 proc. apklaustųjų sakė išleidžiantys viską, ką uždirba. 18,6 proc. respondentų teigė vis dar neuždirbantys tiek, kad patenkintų būtiniausius savo poreikius.

8,4 proc. didmiesčių gyventojų teigė, kad jų pajamos padidėjo, todėl galintys sau leisti paišlaidauti, 2,2 proc. - atsidėti santaupoms,

"Veido" užsakymu tyrimų ir konsultacijų bendrovė "Prime consulting" Lietuvos didžiųjų miestų 500 gyventojų apklausą atliko birželio 13-15 dienomis.


Šiame straipsnyje: ekonominė Krizėkrizė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pinokis

Pinokis portretas
Kvaila tema. Kaip ji gali buti pasibaigusi ar prasidejusi ??? Kai zmogus gauna minimuma arba ribota pensija, pinigu kiekis nedideja. Vasara tiek geriau, kad mazesni mokesciai, bet stiklainis medaus, braskiu vienas kitas kilogramas ar svieziu darzoviu pundelis ir to gerumo skirtumo vel nera. Taip ir stumia zmogus nuo iki.

buzukis - karalaitis

buzukis - karalaitis portretas
palaukit ziemos, kai sildymas pabrangs 30 proc. va tada tai jums krize pasibaigs. Dabar vasara, tai dar lengviau, taciau ziema ziemuze ne uz kalnu... nepades net minimalios algos padidinimas pries pat rinkimus! Verksit visi! Jauciu siemet gali vel pasikartoti riauses , neduok Dieve... bet panasu kad tai neisvengiama. Jei dirbi visa menesi, gauni alga ir 70 proc jos sumoki mokesciams, o uz likusius perki maista, tai daugiau nieko ir nelieka daryti kaip emigruoti, arba kovoti!

asta

asta portretas
lietuvoje krize niekad nesibaigs atejo visiems laikams
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių