Daugiabučių renovavimą prižiūrės įsteigta agentūra

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
APVOGTA VALSTYBĖ IR TIEK

666

666 portretas
galėjo iž tuos pinigus pastatyti vėjo jėgainę , bet ne nori kenkti Lietuvai ir jos piliečiams . anksčiau buvo vagys arba durniai ir dabar tas pats pasikeitus tesiasi nes visi iš to pačio partinių parazitų lizo

666

666 portretas
aš už kad kekvienam daugiabučiui po 3 mw vėjo jėgainę kurios pagaminta lektra šildytu vandenį namo šildymui ( veiktu kaip baterija ) , karštam vandeniui ir apšvietimui . Po trijų metų Lietuvos ekonomika dideliais tempais kiltu į viršų o žmonių gyvenimai gerėtu , sodra atsigautu , valstybės skolos mažėtu ir galiausiai išnyktu , atlyginimų galima būtu nedidint nes visi turėtu beveik nemokamą elektrą . Tereiktu kad į dieną kekvienas Lietuvos gyventojas į valstybės biudžetą sumokėtu 7 lt. ir tai darytu 20 metų .

To 666

To 666 portretas
Kam tu rašinėji savo kvailą nuomonę? Patinka durneliu atrodyti?

TO666

TO666 portretas
Atmink, kad vejo ir saules jegainiu elektra yra dotuojama, nes 1kwh - 1,5 Lt.

JO

JO portretas
Dar vienai agentūrai reiks algas mokėti.....

666

666 portretas
3 milijonai gyventojų sumoka į dieną po 7 lt , gaunas : per dieną 21 000 000 lt. per metus 7 665 000 000 lt. Šešios jėgainės, kurių galingumas maždaug po 2,3 MW, per metus kartu sugeneruos apie 40 GWh elektros energijos. kaina 75 milijonai . per 36 dienas 756 milijonai arba 60 jėgainių kurių galingumas po 2,3 Mw , per metus kartu sugeneruotu apie 400 GWh elektros energijos . per metus 600 jėgainių kurių galingumas po 2,3 MW , per metus kartu sugeneruotu apie 4000 GWh arba 4 TWh Norit dar , o gal jau pakaks ??? GERBIAMIEJI per vienerius metus susimokėtumėt po 7 lt į dieną ir turėtumėt elektrą po 3 cnt. už kwh ir tai visam gyvenimui . TUO tarpu iš Jūsų tiesiog tyčiojamasi ir žudoma ir apvaginėjama Lietuva . Beje jei elektros perteklius tai tai jį parduotumėm kaimynėms o ne patys iš jų pirktume už kosmines kainas . Tuo tarpu visur rašoma kad oro užterštumas didėja ir jumis nuodija , taigi truputis duomenų : Teršalų kiekiai – nuo kelių šimtų iki tūkstančių tonų Aplinkos apsaugos agentūros specialistai GRYNAS.lt pateikė tokius Lietuvos elektrinių taršos skaičius: pernai daugiau kaip tūkstantį tonų (1317,699 t) teršalų į aplinką išmetė „Vilniaus energijos“ termofikacinės elektrinės trečiasis blokas. Antra pagal taršumą buvo Lietuvos elektrinė – 742,477 t. Trečią vietą užėmė Kauno elektrinė (629 t). Kone trigubai mažiau teršalų (276,457 t) į aplinką 2011m. išmetė „Vilniaus energijos“ termofikacinės elektrinės antrasis blokas. Pateikiame visą taršiausių elektrinių dešimtuką. Objektas Teršalų kiekis tonomis per 2011 metus 1. „Vilniaus energija“ (termofikacinė elektrinė Nr. 3) 1317,699 2. Lietuvos elektrinė (Elektrėnai) 742,477 3. Kauno elektrinė 629,11 4. „Pramonės energija“ (Klaipėda) 609,523 5. Mažeikių katilinė 566,302 6. „Panevėžio energija“ 477,08 7. „Visagino energija“ 423,894 8. „Šiaulių energija“ 353,58 9. „Plungės bioenergija“ 322,442 10. Raseinių šilumos tinklai 297,357 FAKTAI:Lietuvos elektrinėje, Kauno HE ir Kruonio HAE organizuojamas veikloje susidarančių pagrindinės pavojingos atliekos yra šios - skysto kuro pelenai, izoliacinės medžiagos, turinčios asbesto, alyva suterštos pašluostės, ryškalai, filtrų medžiagos, liuminescencinės lempos, alyva. Lietuvos elektrinė 2011 m. perdavė utilizuoti 79,7 t pavojingų atliekų bei pardavė 267 t juodojo metalo laužo atliekų.Antroji pagal utilizuotų pavojingų atliekų kiekį pernai buvo Kruonio HAE (12,7 t). Kauno HE atitinkamai utilizuota 5,8 t pavojingų atliekų bei parduota 39,4 t juodojo metalo laužo atliekų.

A

A portretas
Abejotinas reikalas įsteigs agentūrą ir sukiš savo darbuotojus mokės algas ir kompetencijos čia nereikės. Žodžiu eilinis politikų pasipinigavimas.

666

666 portretas
spjaut į europos sąjungą ir jos aferistinius planus kad turi būti ne taip ir ne kitaip o tik taip kaip jie pasakys tam kad aferistai galėtu lobti ir žudyti Jūsų gyvenimus . Vieni metai į dieną po 7 lt. ir Jūs Laisvi nuo parazitų . O dabar pasižiūrėkit nuosmaukos bando ilysti į šikną europai ir vykdyt jos reikalvimus kad tik pasigležt jos pinigus , bando belekaip pasiglemžti Jūsų sunkiai uždirbus pinigus ir gadinti Jums gyvenimus ir dar už tai gauna algas kad besirūpina mafijomis . O visa gerovė čia pat tik už 7 lt . į dieną vienerius metus .

To 666

To 666 portretas
Varyk į Rusiją, ten viskas veltui, ko čia smaukaisi toje Lietuvoje?

666

666 portretas
Yra gi ir Lietuvoje apsiskaičiusių nusmurgėlių, kurie kasdien sėdi prie kompo ir pudrina smegenis.Žmogau, kiek gauni Judo grašių ?

Valys

Valys portretas
O ką konkrečiai nuveiks ta agentūra su 25 specialistais — nežinia. Kiekvieno specialisto išlaikymas per mėnesį kainuos 5000 Lt. Renovacijos projektus rengs projektavimo institutai, darbų technonę priežiūrą vykdys vėl specialios įstaigos, tai ką darys ir už ką atsakys ta agentūra ??? Nemanau, kad agentūra teiks kokias finansines garantijas, finansinius reikalus su bankais tvarkys patys renovuojamų namų gyventojai.

Butkevičiui

Butkevičiui portretas
Klausyk, kas čia per šposai. Visas darbas komisijų ir agentūrų kūrimas, o patys galvų neturite su begale padėjėjų, patarėjų ir kitokių......ėjų.

taigi

taigi portretas
atsiras dar vieni išlaikytiniai .......ne mažėja,o daugėja,,,,kiek begalite smaugti / ;0

ttt

ttt portretas
nu baisu,kas darosi,įdomu,kas juos nuramins?

CHA

CHA portretas
Agentūra kontroliuos ką daro savivaldybių klerkai.Klerkai taip pat nieko nedarys, nes renovacija rūpinsis pasamdytos firmos.Mazuronio tik liežuvis gerai pakabintas, o iš viso to bus eilinis šnypštas.Kai daugiabutyje keičiami liftai, kanalizacijos vamzdžiai, vandentiekio vamzdžiai - ką tai bendro turi su šilumos ekonomiją ? Gal tai namo kapitalinis remontas, o ne šilumos elementų renovacija ? Taigi ir tie mokesčiai turėtų būti kiti.

jonas

jonas portretas
Įdomu ,kas mokės atlyginimą ,Būsto energijos taupimo agentūrai ? Manau,kad papildomi etatai "savų gelbėjimo programai.

Galerijos

Daugiau straipsnių