„Darbiečiai“ nori, kad Vyriausybė leidimo statyti AE prašytų du kartus

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
nemaišytu ir 10 kart , bet . kam švaistyti valstybės pinigus jei valstybės tarnautojai kurie susija su šiuo projektu ir nemato kad tai žalingas šaliai projektas yra durniai , tai dabar dėl durnių arba dėl aferistų valstybė patirs nuostolius jau neskaitant tų 53 milijonų lt kuriuos patyrė šiam aferistiškam projektui žalingam šaliai o tikroji nauda tik statybų bendrovėms ir atomo pardavėjui .

jomajo

jomajo portretas
gal uspaskychininkai, tipo darbiečiai, nori, kad atsiklaustume Putino??? Špygą taukuotą jiems.

Apgaulingas kapitalas

Apgaulingas kapitalas portretas
Lietuvoje yra keturios modernios elektrinės, kurios nepilnai eksploatuojamos. Resursai turi būti subalansuoti. Buitinė elektra nėra brangi, todėl nereikia tikėti, kad iš elektros arba jos įrenginių byrės pinigai.

Kęstas

Kęstas portretas
Jei galvojate, kad atominė elektra pigiausia pasaulyje, tai kodėl nepasakote tiksliai, kokia yra jos kaina Lietuvoje? Juk dėl tos tikros kainos nežinojimo darbiečiai blokuoja balsavimą Seime ir latviai nieko nepasirašo. Visi jie laukia tikslios ir pagrįstos lietuviškos branduolinės energijos kainos. Kas jums pasidarė? Tokie žinovai... Jau ir popierėlių krūvas į Seimą atvilkote, o nežinote, ką darote. Gėda.

Kėstui

Kėstui portretas
Jei nežinai, kaip atsiranda kaina, tai siūlau bent baigti vidurinę ar bent pasiskaityk ekonomikos pagrindų.

Galerijos

Daugiau straipsnių