„Danske Bank“ Lietuvai prognozuoja recesiją

Grįžti į straipsnį

vytautas

vytautas portretas
o kur Lietuvos atsargos?Ką visus 4matus veikė Kirkilas,burnuojantis ""gudrusis" Balčytis,nesugebėjęs įvesti Euro,nejaugi nežino kiek 2kart2, juk vadovavo ekonomikos pakilimo metais,nejaugi reikėjo viską pragerti negalvuojant apie ateitį !!!!!!!!!

Kęstas

Kęstas portretas
Rusija to niekad nesužinos, bet prievarta ir padidinti mokesčiai įvedami mistinės kovos su Rusija vardan. Sustabdykime mūsų pasenusių berniukų beprasmius praeito amžiaus žaidimus bei Stalino metodų naudojimą Lietuvoje. Dabar Rusija yra pagrindinis mūsų prekybos partneris. Dauguma mūsų konkurentų gyvena Indijoje bei Kinijoje. O valdantieji tik svajoja, kad mes ir toliau mokėtume už nusikalstamą pagalbą Saakašviliui osetinų skerdynėse. Cituoju jau seną komentarą, kuris atskleidžia mūsų valdžios "vyrų" pasaulio suvokimą bei jau įvykdytus planus: "Civis Lithuaniae 2009.01.12 13:56 Tą sausio 16 reikia pasitikti su dujomis ir guminėmis kulkomis, nes kitokių argumentų tie Kremliaus zombiai, kurie čia maištą kelia, nesupras." (1) 1. D. Budreikaitė: Koks turi būti lengvųjų automobilių apmokestinimas?. lrt.lt. Komentarai.

Mindaugas M

Mindaugas M portretas
Vytautui> Manai, kad ivedus eura, nebutu recesijos ir kitu neigiamu dalyku?

vidinis vartojimas

vidinis vartojimas portretas
Norint pakelti šalies ekonomiką reikėjo mažinti mokesčius ir tą prakeiktą PVM ir skatinti lietuvius vartoti kuo daugiau lietuviškų prekių, nes kitaip lietuvoje pagamintos prekės dėl PVM tampa brangiausios, o kitų šalių pigesnės, o dėl elektros tai patys liepia uždaryt AE ir patys ruošoasi branginti elktrą-gudriai. Reikia apmokestinti brangų nekilnojamąjį turtą, o ne vėl apmokestint bobučių trobas ir butus, kurie paimti skolon, o tik nuo 500000 siekinatį turtą, apmokestinti teršiančia Lietuvos gamyklas chemijos įmones bei kiaulides veisiantiems danams ir skatinti montuoti valymo įrebginius. Skatinti žemės ūkį. Grąžinti vaikams tėvų pragertas ir parduotas verslininkams žemes, nes kaime pijokai pardavė savo žemes už 500Lt, tuo vaikus pavversfdami bežemiais kumečiais. Pripažinti žemę nekilnojamuoju turtu ir be vaikų teisių tarnybos neleisti parduoti. Peržiūrėti prichvatizuotą valstybės turtą ir anuliuoti neteisėtus sandorius ir bus biudžete pinigų viskam

Danske

Danske portretas
Banko burtininkai piešia niuriom spalvom nes nori ibauginti zmogeliukus.

raivo pommer

raivo pommer portretas
Hilfe! Das Kapital verschwindet DruckenVersendenSpeichernVorherige Seite linkfurloneviewyiggwebnewsfacebookwongdeliciousdigg Gute Bank, schlechte Bank: die Skyline von Frankfurt Gute Bank, schlechte Bank: die Skyline von Frankfurt 19. Januar 2009 Der Satz "Es ist noch nicht vorbei" signalisiert in Horrorfilmen eine dramatische Wendung, wenn gerade das Böse gebannt schien. Der Satz ist wie gemacht für die Finanzkrise, die nur noch eine Gewissheit liefert: Ein Happy End ist nicht garantiert. Die amerikanischen Bankriesen wanken. Citigroup will sich teilen, die Bank of America braucht abermas Staatsgeld. Die Hypo Real Estate ist wieder in Not. Die Deutsche Bank zeigt einen Riesenverlust an. Die Landesbank Baden-Württemberg sieht sich unterkapitalisiert

Nesvarbukas

Nesvarbukas portretas
Vytautui: tokia liaudies psichologija. Kai spekuliuojama ir vagiama kilimo paikotarpiu - visi patenkinti. Kai reikia prisiimt atsakomybe uz baliu ir apmoket saskaitas, pasigirsta dantu griezimas ir neapykantos suksniai, kokie mat blogi valdantieji. Is principo, jei liaudis tiek teskiria gera nuo blogo, reiskia to ir nusipelno.

Kęstas

Kęstas portretas
Ne, liaudis nenusipelno svetimšalių bankams naudingų, o Lietuvai pražūtingų reformų. Ir liaudis tai jau pradėjo rodyti. Kur jūs dabar dingsite?

nusibodo

nusibodo portretas
Apskritai man kyla itarimas, kad prie dabartines mokesciu reformos prisidejo bankininkai, kurie apskritai apie smulku versla neturi jokio supratimo.Su savo nuolatiniais gasdinimais ir nesamoningais mokymais susitaupyti dviems metams i prieki tiesiog vercia abejoti ju kompetencija.Neseniai tie patys bankai tempe uz skverno ir kviete skolintis, tuo prisidedami prie dabartines krizes.Paskui isveze pinigus is Lietuvos, kai LT bankas neapgalvotai leido sumazinti rezerva, naiviai tikedamas, kad milijardas bus skirtas verslui finansuoti.Nusibodo ivairiu bankininkeliu klykavimai, gasdinimai ir prognozavimai, apie kuriuos visiems seniai viskas aisku.

raivo pommer

raivo pommer portretas
Weniger Wirtschaft 2009-2010 am Deutschland von Raivo Pommer Wenn weniger hergestellt wird, gibt es auch weniger Transporte. Aus der nächsten Kammer entweicht die Luft, das Transportgewerbe ist getroffen. 5000 Unternehmen könnten 2009 nicht überleben, 40 000 Arbeitsplätze wegfallen, wird befürchtet. 35 000 bis 70 000 Lastwagen werden weniger über die Straßen rollen. Weniger Aufträge, weniger Produktion – das bedeutet weniger Verkehr zwischen den Werken, zwischen Lieferanten und Kunden, zwischen In- und Ausland. Wenn Mobilität ein sicherer Indikator für eine prosperierende Wirtschaft ist, dann bedeutet Schrumpfen vielerorts Stillstand – im wahrsten Sinne des Wortes.

Kęstas

Kęstas portretas
Žemiau cituojami Putinaitės žodeliai* rodo, kad Lietuva ir ateityje neturės kadrų konkurencingai ekonomikai statyti. Tai reiškia: bus mažai darbo vietų, maži atlyginimai, mažos pensijos, apgailėtinos sąlygos įsigyti išsilavinimą. Ar tokios Lietuvos ateities mes siekiame? *...Valstybės finansavimas keliaus kryptingai – į tas aukštąsias mokyklas ir studijų programas, kurias pasirinko geriausiais rezultatais mokyklą baigę stojantieji“. Tačiau N. Putinaitė pripažįsta, jog stojimo rezultatai atskleidė, kad stojantieji neturi tikslios informacijos apie darbo rinkos struktūrą, ne visada renkasi paklausias ir moderniai parengtas studijų programas. Nemažai abiturientų nesirenka tiksliųjų ir gamtos mokslų brandos egzaminų, nes šie mokslai jiems nėra įdomūs.(Neįstojo vienas iš trylikos- Lietuvos radijas ir televizija)

darbinis arklys

darbinis arklys portretas
bankas patyria milijonus nuostolius bet stato dar viena banka.......graudu klausyt apie tokius nuostolius..........bankai plesikai......taip yra ir tegul nesigina............paprasti zmones jiem neidomus.............

Galerijos

Daugiau straipsnių