„City Service“ antrinės įmonės „Ecoservice“ planuose - plėtra užsienyje

Didžiausiai Baltijos šalyse nekilnojamojo turto priežiūros grupei "City Service" priklausanti komunalinių paslaugų, šiukšlių tvarkymo bendrovė "Ecoservice" turi didelių ambicijų steigti padalinius kitose valstybėse.

"Jeigu užsienio bendrovės nemato veiklos galimybių Lietuvoje, tai ir mes nesame iš medžio iškritę. Mūsų plėtros galimybės taip pat ribotos, nes stipriai augti trukdo tai, kad tokiu atveju pasiektume dominuojančią padėtį rinkoje", - žurnalui "Versus" sakė "Ecoservice" vadovas Saulius Budrevičius.

Jo vadovaujama įmonė dirba su 5-7 šalimis, ir ne tik Europoje, bet, pavyzdžiui, ir Artimuosiuose Rytuose bei Šiaurės Afrikoje.

"Jeigu bendrovė subręsta būti didesnė ir lankstesnė, tai Lietuvos rinka jai per maža. Reikia keliauti ten, kur gali nepalyginti daugiau augti ir uždirbti", - sakė S.Budrevičius.

Jo teigimu, "Ecoservice" išlaikys pozicijas Lietuvoje, bet pagrindinis verslas šioje rinkoje nebus plėtojamas.

"Versus" teigimu, investicijų bendrovės "Avestis" valdoma antrinių žaliavų surinkimo įmonė "Ecogroup" taip pat žvalgosi plėtros galimybių Minske.

Šios bendrovės yra laikomos potencialios Vokietijos "Tonsmeier" Lietuvoje atliekų tvarkymo verslo pirkėjos.

Daugiau nei prieš dešimtmetį Lietuvoje pradėjusi veikti "Tonsmeier" dabar šalyje turi 4 įmones: Vilniuje ji valdo bendrovę "Švarus miestas", Alytuje ir Kaune - įmonę "Dzūtra", Klaipėdoje - "Švaros diena", Šakiuose - "Paslaugos šakiečiams".

"Versus" duomenimis, pastarąja įmone domisi ir olandų atliekų tvarkymo įmonė "Van Gansewinkel".


Šiame straipsnyje: City service

NAUJAUSI KOMENTARAI

Fiko

Fiko portretas
Visi mes zinome kaip renkamos ir kaip atsiskaitoma uz isveztas siuksles europoje.Nereike Lietuva lyginti prie Afrikos,nes Lietuva ir jos zmones nera Afrika.

Dede

Dede portretas
"Silnamio"salygom prisiplese Lietuvoje uz "paslaugas" pinigu-nutuko ir dairosi i trecio pasaulio salis..."SEKMES""" besociams...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių