Buvusių „Snoro“ savininkų areštuoto turto vertė – 805 mln. litų

Buvusių bankrutavusio ir likviduojamo banko „Snoras“ savininkų ir su jais susijusių asmenų areštuoto turto vertė padidinta beveik tris kartus - nuo 300 mln. litų iki 805 mln. litų, BNS pranešė Generalinė prokuratūros atstovė Rūta Dirsienė.

Generalinė prokuratūra apribojo įtariamųjų „Snoro“ byloje nuosavybės teises į tokios vertės turtą. 2011 metų gruodžio pabaigoje ji siekė apie 300 mln. litų.

Pasak prokuratūros pranešimo, tai padaryta, tęsiant ikiteisminį tyrimą dėl „Snoro“ galimai didelės vertės turto pasisavinimo, iššvaistymo, pinigų plovimo, piktnaudžiavimo, apgaulingo apskaitos tvarkymo, dokumentų klastojimo ir kitų nusikalstamų veikų.

Anot prokurorų, buvusiems banko akcininkams Vladimirui Antonovui ir Raimondui Baranauskui prokurorai pareiškė įtarimus pasisavinus apie 1,7 mlrd. litų „Snoro“ turto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

uzdaryt

uzdaryt portretas
i kalejima iki gyvos galvos, kad kiti nevogtu. Konfiskuoti visa ju zmonu, vaiku, tevu turtus

svarbiausia

svarbiausia portretas
tegu atlygina žmonėms patirtus nuostolius....ir tegu juos perkūnas...

kostas

kostas portretas
Kiek padare zalos du drauguziai lyginant su uspaskih tai lygu nuliui bet kazkodel tokio skandalo nera ir taipat laisvi.Jeigu byla bus nagrinejama kaip uspaskih tai viska sumokesime tiems samdytiems administratoriams
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių