Buvęs VP dešimtuko narys J. Numavičius investuoja JAV

Dvejus su puse metų JAV pietryčiuose gyvenantis buvęs VP dešimtuko partneris Julius Numavičius, įvertinęs JAV suteikiamas palankias galimybes verslui ir vaikų mokslams, ketina šioje šalyje įleisti šeimos šaknis.

„Verslo žinios“ rašo, kad 40 metų J.Numavičius JAV investavo į komercinės paskirties turtą, medicinos komponentų pramonę, tačiau sako, kad ateityje daugiausia dėmesio skirs verslui, kurį geriausiai išmano, - maisto gamybai ir prekybai.

„Medicinos pramonė buvo tam tikras iššūkis ir savo galimybių išbandymas. Tačiau šiandien daugiausia dėmesio skiriu toms sritims, kuriose turiu daugiausia patirties -maisto gamybą ir prekybą. Pavyzdžiui, Floridoje gaminame gaiviuosius gėrimus, mums tikrai neblogai sekasi. Turime jūrų produktų perdirbimo įmonę: iš pradžių sekėsi nekaip, nes žuvies pramonė po Fukušimos įvykių buvo smukusi, tačiau dabar reikalai akivaizdžiai gerėja“, - interviu „Verslo žinioms“ sakė J.Numavičius.

J.Numavičius yra investavęs į bendroves „Precision Machine Technology“ (medicinos chirurgijos įranga), „Atlas Spine“ (stuburo implantų kūrimas ir gamyba), „Onli Beverages“ (gaiviųjų gėrimų gamyba), „Marlees Seafood“ (jūrų produktų perdirbimas ir prekyba).

 


Šiame straipsnyje: Julius NumavičiusvpMaxima

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvos Gėda

Lietuvos Gėda portretas
...

globalistas

globalistas portretas
kuo daugiau tokiu 'verslininku' isvarys is Lietuvos,tuo geriau bus likusiems gyventi.Prisivoge is varguoliu ir isnese'kaili' kol saugumas nepasodino.Ileisti saknis,aisku 'jankiai' gelbedami savo 'jankije' su malonumu priima ivairiausio plauko;'verslininkus; nesvarbu ,ar jie teisetai grobe,ar ne.paziuresim ant dienu ,kai zlugs 'jankije',kur tada desis visi zulikai??/ amerikai jau senai 'krachas' tik slepia ,apsimeta,kad viskas gerai.

ttt

ttt portretas
kas per apsileidimas?????!!!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių