Buvęs „Lietuvos elektrinės“ vadovų 82 metų V. Mekas vėl dirba elektrinėje

Vienas "Lietuvos elektrinės" buvusių vadovų 82 metų Viktoras Mekas, dirbęs čia apie pusšimtį metų, pernai rudenį šalių susitarimu buvo atleistas iš darbo ir pasitraukė į pensiją, bet netrukus ir vėl ėmė darbuotis elektrinėje.

Šįkart su veteranu buvo sudaryta terminuotoji darbo sutartis ir jis buvo priimtas dirbti konsultantu, pirmadienį rašo dienraštis "Lietuvos rytas".

V.Mekui, 2010 metų rudenį išėjus iš darbo, buvo išmokėta išeitinė kompensacija, bet kokio dydžio buvo ši suma, nei elektrinę valdančios "Lietuvos energijos" atstovai, nei pats V.Mekas nepanoro atskleisti.

Įvairiais duomenimis, kompensacijos dydis galėjo siekti nuo keliasdešimt iki daugiau nei šimto tūkstančių litų.

Kruonio hidroelektrinei vadovauja Gintaris Mekas - V.Meko sūnus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tero

tero portretas
Niekada nebuvo mokama iseitines kompensacijos Tarybiniais laikais,kodel Lietuvoje dabar mokamos iseitines kompensacijos.Isejai ir viskas ,neturi reiksmes kaip isejai,nutraukta darbo sutartis ir viskas.Ismokama atostogu dalis jeigu nebuvai atostogose ir uz menesi jeigu atlyginimo negavai.Nesuprantami dalykai daromi ,valstybes biudzeto pinigai metomi i visas puses.Idomu kodel privaciu imoniu vadovai nemoka iseitiniu kompensaciju iseinantiem darbuotojam is darbo ???

durniu laivas

durniu laivas portretas
Nu ir ka tas gyvas lavonas veiks...miegos ant sopkutes...

grabas

grabas portretas
matyt dar auksiniam neuzsidirbo ,taip as brangus.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių