Buvę „Snoro“ vadovai grįžta: N.Stancikas tegia jau buvęs apklaustas

Buvęs nacionalizuoto banko „Snoras“ viceprezidentas Naglis Stancikas teigia jau grįžęs į Lietuvą ir bendradarbiaujantis su teisėsauga. Prokuratūros atstovė nei patvirtina, nei paneigia, kad jam pateikti įtarimai. Kitų buvusių banko vadovų prokurorai kol kas neapklausė.

„Vyksta tyrimas, neturiu teisės nieko komentuoti. Aš seniai Lietuvoje, bendradarbiauju su visais “, - BNS telefonu sakė N.Stancikas.

Vėliau jis patikslino, kad praėjusį penktadienį jis grįžo iš komandiruotės ir jau buvo apklaustas prokurorų.

„Negaliu to nei patvirtinti, nei paneigti“, - BNS sakė Generalinės prokuratūros Viešųjų ryšių skyriaus vadovė Rūta Dirsienė, paklausta, ar yra pateikti įtarimai N.Stancikui.

Anot R.Dirsienės, buvę du pagrindiniai banko akcininkai ir vadovai - Vladimiras Antonovas ir Raimondas Baranauskas - kol kas nėra apklausti. Anot jos, pastarosiomis dienomis „prokurorai vykdo labai intensyvų tyrimą“, tačiau išsamiau jo kol kas nekomentuoja.

Su buvusiu „Snoro“ prezidentu ir vienu didžiausių akcininkų R.Baranausku BNS susisiekti nepavyko - jo telefonas yra išjungtas. N.Stancikas BNS sakė nežinantis, kur yra R.Baranauskas.

N.Stancikas nuo praėjusio pirmadienio esą buvo komandiruotėje vienoje Azijos šalių. R.Baranausko Lietuvoje nėra nuo antradienio - įvairių šaltinių duomenimis, jis buvo Ukrainoje ar Latvijoje.


Šiame straipsnyje: Snoras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Afera

Afera portretas
Įvykiai klostosi, kaip detektyvuose. Sisteminės valdymo pertvarkos būtinos. Žmonėms reikia gyventi įprastą gyvenimą. Gali būti paprasčiausia europinė maklerystė. Reikės kliūpčioti ant kelių prieš kiekvieną svetimą žmogų. Žiauru.

Pensininkas Vydas

Pensininkas Vydas portretas
Per gaisrus mažiau dingsta pinigų.... išvada.......kojinė.

ez

ez portretas
Gerai atrodo,mordos dideles kaip pas kiaules. Visa tai zmoniu saskaita. Gyvenime nieko nera nemokama, ateityje atsilieps ir jiems visiems.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių