Būsto remonto meistrų paslaugos – paklausesnės už teikiamas bendrovių

Grįžti į straipsnį

Kazys

Kazys portretas
Labai idomu o kas kontroliuoja ta vadinama gaunamų pajamų apskaitą pasirodo pats verslo liūdijimą turintis darbuotojas . Su tokia jų apskaita tai ir gaunasi kad per visus metus sumokėjus 1440 lt vadinamas verslininkas daugiau nieko ir neuždirba. Manau kad verslo liūdijimą turuntis turėtų darbuotojas turėtų taip pat kas mėn . duoti ataskaitą mokesčių inspekcijai ir susimokėti visus mokesčius tada ir bus bent kokia konkurencija . Ir dar jeigu jau samdote patentininką tai bent sudarykite atliekamų darbų sutartį o baigus darbus atliktų darbų aktą ir pinigų apmokėjimo kvitą tada ir garantijos bus .

kostas

kostas portretas
normalus dalykas man reik meistro kaip santehnika ar kita samdau tik pavieni darbuotoja nes linkes dirbt gerai ir t.t o firmai reik dvigubai moket vieno meistro klausiau ko firmoj nedirbi sako alga max siulina 1700lt ir poto firmos skundzias.kad darbuotoju trukumas

Kaziui

Kaziui portretas
Tu maziau suk galva kas kiek sumoka, cia kalba apie meistrus. As taip pat sadausi tik pavienius savarankiskai dirbancius, nes vienas dalykas pigiau, kokybe issireikalauji kokia tau reikia, ir garantija gauni daug konkretesne nei firmos. Be to pavieniu meistro kvalifikacija buna daug platesne ir aukstesne. Nes kas ten eijs dirbti uz 1500, kai privatui sumokejau tikrai daugiau.

viktoras

viktoras portretas
sudziai jie visi,,,nieko mokykloje neismoko tai statybininkais tapo,,,,gyvenimo atmatos jie,,,o pavadinimas meistrai tai isviso jiems netaikomas,,, jie tik kitu brokus taiso o patys pabega nebaige darbo,,,sudziai ir tiek

ppp

ppp portretas
Sako kad ir dabar geri specialistai su verslo liudijimu uždirba po 3000,00 -- 4000,00 lt per mėn. Tik kad tuos tikrus surasti sunku.Gal yra kokia vertinimo svetainė ar kas panašaus jeigu kas žino parašykit.

Klausimas

Klausimas portretas
Kas žino ar galima su verslo liudijimu atlikti vamzdynų keitimo darbus daugiabučiuose namuose šalto karšto vandens ir nuotekų sistemų.Nes dabar administratoriai sako kad negalima ir gali keisti tik jų firma.

Galerijos

Daugiau straipsnių