Būsto kainos šiemet pamažu augs

Grįžti į straipsnį

Vilnietis

Vilnietis portretas
Busto kainos siemet kris per puse - kas jusu manymu pirks butus? Uzsieneciams neidomus Vilnius, Lietuviai neturi pinigu, gal kinieciai ?:))

RK.

RK. portretas
Na... lietuviai turi tiek pinigų, kiek neturėjo dar niekada - bankų sąskaitos tiesiog perpildytos žmonių pinigais. Ten dešimtys milijardų litų. Čia tik pastaba, nemanau, kad būsto kainos labai žymiai keistųsi šiais metais, nebent metų pabaigoje jos pradėtų didėti.

...

... portretas
is kur tokius kliedesius traukiat? tai uzsakomasis straipsnis. Kaip jos gali augti, jei niekas neturi pinigu NT isigijimui. Kad paklausa tures mazo isplanavimo buteliai, tai cia faktas. Kitaip ir buti negali, augant centralizuoto sildymo kainoms. Bet ir tuos mazuosius butelius dar reikia sugebeti ipirkti. Be paskolos nesigaus o kas nores tokia nasta ant peciu uzsikrauti, zinant, kad cia vyksta stebuklai ir negarantuotas del rytojaus.

Pinokis

Pinokis portretas
Sakot nera pinigu. Paziurekit kiek per 2010 metus isaugo indeliai bankuose. Suprantat, krize, o jie auga. Netgi tie patys pensininkai, verkia, bet savo santaupu neisleidzia. Kainos augs, nes i Lietuvos rinka isilieja per metus apie 2 milijardus emigrantu pinigu. Vasara vestuvems vel viskas uzsakyta emigrantu.

galima rinktis

galima rinktis portretas
NT Kaune: statomi mažesni individualūs namai, būstai nebrangs Busto kainos siemet pamazu augs -du straipsniai KD...

to 2. RK.

to 2. RK. portretas
galetum pasiskaiciuoti,keli procentai Lietuvos zmoniu turi tuos milijardus saskaitose.Cia tinka anekdotas : jei mano kaimynas pietums suvalge vista,tai statistiskai mes su kaimynu suvalgeme po puse vistos...

gal tik

gal tik portretas
ta citadele blaiviai mąsto,arba nemato tikslo muilinti akių?

nepadės reklama

nepadės reklama portretas
Reklama, kad augs kainos, bet mąstantis žmogus vis iek nepirks kartoninės dėžutės. Čia ir užsakyta reklama nepadės.

Galerijos

Daugiau straipsnių