„Business Insider“: Lietuvai gresia bankrotas

Grįžti į straipsnį

jo

jo portretas
stai ir pamateme konservu partijos vadovavima

laisvamanis

laisvamanis portretas
Ar tik ne Zurofas sumanė tokiais būdais nubausti "žydšaudžių" tautą?

teisybe

teisybe portretas
tiek suskiu gauja nustekeno valstybe kad net nier zodziu esam ubagu ubagai nk savo neturim tik skolu kalna ir kubilaus duxo plika galva!

B

B portretas
Jau aiškėja kaip dabartinės valdžios veiksmus įrašys į ekonomikos vadovėlius.

hav

hav portretas
manau pirmoje vietoje turetu buti JAV

666

666 portretas
su tokia valdzia ( tarnais ) nieko gero ir nesimato , arba bankrotas arba nekaltu zmoniu mirtys

mm

mm portretas
įdomu ką savo šaliai nuveikė apačioje komentuojantys buduliai? Griebė paskolas iš bankų, rezistavo slėpdami mokesčius ir apsimetę gaudami pašalpas? O gal visgi nebuvo kaip tie paukščiai dergiantys savo lizdą ir bent viešojoje erdvėje palaikė savo šalį? Ką?

666

666 portretas
beje mirties traukinys juda pilnu tempu - pensininkus apvagineja jiems atimdami pensijos dali , brangindami vaistus . Bedarbiams gi kenkiama ant tiek kad jie negautu jokiu ismoku ir butu isregistruoti is darbo birzos . Darbdaviams gi daromos isimtys ir didziules nuolaidos kuriois naudojasi ir issisuka nuo mokesciu . Kasos aparatu ivedimas paliekamas aferoms tarpas nes kasos aparatai ne visiems pardavejams - taigi didieji ukininkai gales perpardavineti produkcija per smulkiuosius ir slept mokescius . ATOMINE elektrine ir visokie bereikalingi laidai ir jokio progreso ir investiciju i energetika pvz : ar laidas gamina elektra ? ne . p jei vietoi laido butu elektrine pvz vejo jegainiu arba zmoniu fizine jega gaminamos elektros . Na ir ka aferos aferos aferos ir jokios asmenines atsakomybes .

tiok

tiok portretas
Ir be Amerikos leidinio buvo aisku kad Lietuva samoningai vedama i bankrota.Tai Lietuvos "protinguoliu" sedinciu 20 metu seime ,pasekmes.

normalus

normalus portretas
....tai kaip ten tautiečiai Airijoje išgyvens? Įdomu kas pasmus pasikeis paskelbus totalinį bankrotą? Burbulai čia....

straipsnis

straipsnis portretas
vėliau sausaniai brangs, bėgame apsipirkti....

amerika 1 vietoj

amerika 1 vietoj portretas
amerikieciai spausdina sau ,,pasauline " valiuta ir perka prekes ir paslaugas,ko pasekoje kyla kainos ir salys yra priverstos skolintis is tos pacios jav,kad galetu isleisti i aoyvarta savo valiutos didesnems kainoms padengti.totali apgaule.jav labiausiai prasiskolinusi salis pasaulyje ir jai pirmiausia gresia bankrutuoti,tereikia tik kitoms salims pasiusti jiems laivus su ju zalia makulatura i amerika,kad apsimoketu prekemis ir auksu.

nesamone

nesamone portretas
o kur JAV, UK, kurios jau praskolintos ir ne vieną kartą? Greitu laiku Kinija ekonomiškai okupuos JAV, nes yra didžiausia JAV kreditorė. Kažkoks labai jau įtartinas tas reitingas.

RK.

RK. portretas
Visada stengiuosi rasti pirminius žinių šaltinius. Business Insider Lietuvą apibūdina šitaip: "5-Year CDS spread: 260.00 Recent turmoil: After a horrendous recession during the financial crisis, Lithuania has started to rebound, with growth of 4.8% in Q4." Na ir įvertinus rizikos apsikeitimo sandorio reikšmę galime matyti, kad Airijai jis dvigubai didesnis. Taip ir įsivaizduoju dabar Airijoje sėdinčių Lietuvių komentarus Airijos internetiniuose portaluose - "visa tai Kubiliaus darbas/Visa valdžia debilai ir juos reikia šaudyti/tik visiški daunai gali gyventi tokioje šalyje, kuri tuoj bankrutuos/ Reikia bėgti greičiau iš šito valkatyno". Ponai komentatoriai - tęskite, tęskite :D

samtis

samtis portretas
musu laisvai,ir nepriklausomai(kaip mano pautai,kelnese),jau senai *nemuno zyburiai*...dekuj musu politinems prostitutems.

9Dangus

9Dangus portretas
as jau senai sakiau kad bankrotas 2015m bus lietuvos

inga to samtis

inga to samtis portretas
dedu ranka ant tavo peties.senai jau prapista,musu lietuvele.

....

.... portretas
Aš jau pasiruošes, kuo greičiau banrutuosim, tuo greičiau pradėsime nuo nulio.

to RK.

to  RK. portretas
Keistas tu kazkoks. Del ko prie tokiu isvadu priejai? As gyvenu Airijoje ir matau kokia cia situacija, matau kokia ji ir Lietuvoje, bet niekada nekaltinau Kubiliaus, net priesingai, as manau , kad jis pats geriausias premjeras kokiu kada turejom. Be to, Airija ir Lietuva galima lyginti tik statistiniais procentais, bet ne realiu pragyvenimo lygiu ar ekonomikos issivystymo lygiu. Taip kad esi visiskai neteisus ir ka cia rasai yra tik tavo fantazija o ne faktai.

urvinis

urvinis portretas
siulau musu sudlietuve isnuomoti,ruskiams.tai gal bulves augintu,ar kokius kakuruzus,naudos daugiau butu,nei dabar.nekenciu lietuvos valdzios...

RK.

RK. portretas
19-am: Ne jums komentaras skirtas buvo. Deja tie, kuriems buvo skirtas to niekada nesupras. Na ir dzin.

to 666

to 666 portretas
o tu bent 5 klases esi baiges?

V.Ladas

V.Ladas portretas
Pensininkams ir neįgaliesiems į kišenes jau įlindo, kam dar įlys, kad išvengtų bankroto?

Tai bent

Tai bent portretas
pradžiugino! Gerai, kad dar tik gresia. O aš jau maniau, kad seniai bankrutavę esam...

20-am

20-am portretas
Esi šūdurvinis išsigimėlis..Už tokį Lietuvos pavadinimą tau reikėtų išplėšti liežuvį ir sukišti į žopą.

LLL

LLL portretas
Šaunu, po poros metų , manau, kad Lietuva gali puikiai pasirodyti ir šiame reitinge įšokti į aukštą lyderių poziciją, aplenkdama Airiją. Kadangi tai 5 metų reitingai, tai dar per didelę įtaką turi ankstesnių valdžių valdymas. Esamos valdžios kadencijos pabaigoje turėsime daug maž teisingą esamos valdžios įtaką, ir galėsime būti prie lyderių

J

J portretas
Burimas is kavos tirsciu. Jau geriau tada pas bureja klauskit.

Galerijos

Daugiau straipsnių