Bus platinama nauja Ūkio banko obligacijų emisija litais

Ūkio bankas nuo balandžio 18 d. iki gegužės 19 d. platins vienerių metų trukmės fiksuotų palūkanų obligacijų litais emisiją. Šių vertybinių popierių metinis pelningumas litais sudaro 4 procentus. Vienos obligacijos nominali vertė – 100 litų, emisija bus išpirkta 2012 m. gegužės 29 dieną.

„Ir toliau siūlome pasinaudoti patraukliu investavimo instrumentu – obligacijomis, kurios užtikrina investicinę grąžą, viršijančią rinkoje esančias indėlių palūkanas, ir yra saugus būdas investuoti. Iki šiol Ūkio banko obligacijos buvo palankiai vertinamos investuotojų – tai parodė didelė jų paklausa ir pritrauktų lėšų apimtys“, – sakė Ūkio banko Finansinių institucijų ir išteklių departamento direktorius Marius Arlauskas.

Obligacijų emisija bus išpirkta po 375 dienų, sumokant nominalią vertę ir sukauptas palūkanas už kiekvieną obligaciją. Galimas ir išankstinis obligacijų išpirkimas investuotojų iniciatyva – šia teise obligacijų savininkai galės pasinaudoti 2011 m. rugpjūčio 19 d., 2011 m. lapkričio 17 d. ir 2012 m. vasario 23 d.

Ūkio banko platinamų obligacijų balandžio 18 – gegužės 19 d. bus galima įsigyti ne tik banko filialuose bei klientų aptarnavimo skyriuose, bet ir naudojantis internetinės bankininkystės sistema Eta banku.

Su obligacijų siūlymo programos baziniu prospektu ir galutinėmis sąlygomis susipažinti galima Ūkio banko filialuose ir klientų aptarnavimo skyriuose bei banko tinklalapyje www.ub.lt.  


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių