Bus apdovanota nusipelniusi logistikos įmonė

Lietuvos logistikos asociacija jau antrą kartą apdovanos labiausiai nusipelniusią įmonę logistikos srityje.

Lietuvos logistikos asociacija įsteigė metinį prizą „Už pasiekimus logistikoje". Prizas yra įsteigtas ir konkursas organizuojamas remiantis Europos logistikos asociacijos patirtimi, kurios narė yra Lietuvos logistikos asociacija. Organizuojamo konkurso tikslas yra skatinti pažangą ir logistikoje, ir kitose su logistika siejamose srityse.

Konkurse kviečiamos dalyvauti visos įmonės, susijusios su logistika. Vertinant įmonės pasiekimus, bus nagrinėjami ekonominiai rodikliai, įdiegtos naujovės, investicijų kryptys, darbo organizavimas, konkurencingumas, socialinė atsakomybė ir kiti pažangią ir novatorišką įmonę nusakantys veiksniai.

Prizo nugalėtojas bus išrinktas konkurso metu, kurio dalyviais taps visi užsiregistravę ir atsiuntę užpildytą paraišką prizui „Už pasiekimus logistikoje" gauti. Visi norintieji dalyvauti yra kviečiami pildyti paraiškas, kurias gali rasti internetinėje asociacijos svetainėje. Paraiškas galima pildyti iki spalio 17 dienos. Prizas bus teikiamas „Kasmetinės logistikos konferencijos 2008" metu, kuri įvyks lapkričio 12-13 dienomis.

Apdovanota įmonė įgis ne tik svarbų pripažinimą, bet ir teisę naudoti asociacijos logotipą, pabrėžiantį pastarųjų metų įmonės pasiekimus ir pažangą.

Transportas ir logistika Lietuvoje sukuria daugiau nei 13 proc. BVP ir yra viena iš svarbiausių ūkio šakų, todėl svarbu ir toliau plėtoti bei tobulinti logistikos sektorių, plėsti infrastruktūrą, šviesti verslo visuomenę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių