BIGBANK filialas Lietuvoje turi naują vadovą

Vienintelis Lietuvoje specializuotas vartojimo paskolų bankas BIGBANK turi naują vadovą- Rolandą Norvilą. Iki šiol už vadovavimą Lietuvos filialui buvo atsakingas Maksimas Melamedas.

Nuo 2007 metų rugpjūčio mėnesio Rolandas Norvilas buvo BIGBANK Lietuvos filialo vadovo pavaduotojas. Jis padėjo Maksim Melamed, kuris atvyko iš Estijos koordinuoti BIGBANK filialo įkūrimą Lietuvoje. Maksim Melamed tęs savo darbą banke ir bus atsakingas už BIGBANK plėtrą naujose rinkose.

"BIGBANK paslaugos Lietuvoje tampa vis labiau prieinamomis, tačiau mes dar turime daug užduočių. Aš tęsiu pradėtus darbus ir stengsiuosi įtvirtinti BIGBANK pozicijas Lietuvos rinkoje. Siūlydami naujas ir tobulindami jau esamas paslaugas ir toliau sieksime savo klientus aptarnauti patogiai, greitai ir saugiai ",- teigia Rolandas Norvilas. Prieš tapdamas BIGBANK Lietuvos filialo vadovo pavaduotoju, Rolandas Norvilas devynis metus dirbo bendrovėje "First Data Lietuva".

BIGBANK filialas Lietuvoje savo veiklą pradėjo 2007 m. rugpjūčio mėnesį. Šiandien filialas Lietuvoje jau turi 11 klientų aptarnavimo skyrių Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Mažeikiuose, Marijampolėje ir Šiauliuose. Pagal audituotus duomenis, 2008 metais banko filialo Lietuvoje paskolų portfelis padidėjo 34,1 mln. litų arba 2,5 karto ir paskutiniojo ketvirčio pabaigoje siekė 47,8 mln. litų.


Šiame straipsnyje: bigbankIM301048563

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių