Benzino kaina šalyje jau perkopė 4,4 lito

Grįžti į straipsnį

hmm

hmm portretas
Apsurdas ir tiek

T

T portretas
Ne nu cia ziauru....

ttt

ttt portretas
Absurdas toks, kad net EU supranta jog gyvenimo lygis skiriasi jos salyse. Todel yra nustatytos max min akcizas. Kiekviena salis pagal zmoniu pajamas ir priima sprendima. Dabar benzino kainos arteja iki danijos ( 11kr-5lt) o atlyginimai 10 kartu mazesni (minimumas)

tomas

tomas portretas
Argi mes taip blogai gyvenam,ryt eisiu i parduotuve kainu paziuret.

slove kubiliui

slove kubiliui portretas
lietuvos ekonomikos genijui :)))

remigijus

remigijus portretas
Taip ir reikia ! Runkeliai mokes dar ir daugiau

kartu mes galim

kartu mes galim portretas
Degalų kainos stiebiasi aukštyn. Dar truputi ir pasieks ~4,5 LTL už litrą, o paskui gal ir dar daugiau. Šis pasiūlymas turi daug daugiau prasmės, nei kampanijos „nepirk degalų šiandien“, pravestos prieš keletą mėnesių iš kurių degalų gamintojai tik juokėsi, nes žinojo, kad netęsime akcijos nepirkdami kuro visiškai, tuo tik kenkdami sau. Tai kenksmingiau mums, nei kelia problemų jiems. Mąstant apie tą sumanymą gimė idėja, kuri gali atnešti realią naudą. Perskaityk, prašau ir prisijunk! Degalų įmonės ir OPEC šalys vis mano, kad litro kuro kaina yra žema. Todėl turime imtis radikalių veiksmų, siekdami pamokyti juos, kad vartotojai, o ne pardavėjai, kontroliuoja rinką. Kai kainos auga kiekvieną dieną, mes, vartotojai, turim imtis veiksmo. Vienintelis būdas, kad pamatytume kaip kuro kainos krenta žemyn yra kažkieno piniginės turinio sumažinimas neperkant jo kuro. Ir galime tai padaryti IŠVENGDAMI nepatogumų. Štai sumanymas: Iki metų pabaigos, jei įmanoma, NEPERKAME JOKIŲ DEGALŲ, o geriausiai nieko iš dviejų didžiausių kuro įmonių: BP ir STATOIL. Jei jie neparduos kuro, bus priversti sumažinti kainą, jei jie sumažins kainą, kitos įmonės bus priverstos pasielgti taip pat. Bet, kad pasiektume efektą reikia, kad šios įmonės netektų milijonų klientų. Priešingai nei gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio, tai visai lengvai pasiekiama. Skaityk toliau ir ir sužinosi kaip pasieksime milijonus. Išsiunčiu šią žinutę 30-iai žmonių. Jei kiekvienas iš jų išsiųs ją kitiems dešimčiai (30 x 10 = 300) ir kiekvienas iš jų sekantiems dešimčiai ir taip toliau, tai jau šeštoje eilėje ši žinutė pasieks 3 milijonus žmonių. Jei kiekvienas iš jų išsiųs sekantiems dešimčiai... Viskas ką reikia padaryti, tai išsiųsti šią žinutę 10-iai pažįstamų ir nebepirkti kuro BP ir STATOIL kolonėlėse. Tai pasaulinė akcija. Kiek tai užtruks? Jei kiekvienas, kas gaus šią žinutę, persiųs ją 10-i savo pažįstamų, pasieksime 300 milijonų vartotojų per 8 dienas! Kertu lažybų, kad nemanei jog turi tiek galios, tiesa? Grupėje jėga ir net storiausia šaka nulūš, jei ant jos nusileis pakankamai daug labai lengvų snaigių. Jei manai, kad ši akcija turi prasmę, persiųsk toliau šią žinutę. IŠKENTĖKIME IKI KAINOS GRĮŠ Į NORMALŲ LYGĮ (apie 3 LTL/litras) Kartu galime tai pasiekti, persiųsk šią žinute ir nepirk kuro BP ir STATOIL. Pirk visose kitose kolonėlėse, venk tik šių dviejų.

asilas

asilas portretas
as perku baltarusiska kura ,ne parazitini,uostykit man subine

Anton

Anton portretas
Blemba, ir taip tokie sunkumai. Darbo nera, pinigu nera, ir na tau, dar blogiau. Kaip gyventi shitoj Lietuvoj? Visas Jaunimas jau bega is cia. Greit ir as pabegsiu is ebana Lietuva.

to asilas

to asilas portretas
uostai baltarusu subines:))))))))))

Anton

Anton portretas
Geras pasiulimas. Del tos akcijos nepirkti degalu. Reike banditi, o ka, taip ir toliau gyventi? Reike tiksliau data, kaip nors isrinkti, arba geriau padaryti atskira foruma. Ir ten visiems susitarti. As tai labai daug zmoniu galiu prisijungti prie tokios akcijos.

Viktor - Alytus.

Viktor - Alytus. portretas
Labas vakaras. Gerai ir daro, kad kainas kelia. Dar mažai pakėlė, reikia kad benzino 95 litras kainuotu 5 litus ir daugiau. Jei tylite ir nieko nedarote, tai reiškia Jums yra gerai. O jei gerai tai reikia kelti, kad būtų dar geriau. Taip, kad mąstykite savo galvom,ką daryti ?. Kol galvos ir daris už Jus, tol kainos kils kosminiu greičiu. Ate.

...

... portretas
Jokio skirtumo, kad ir 10lt.

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Tai ne galutine kaina....

patarimas

patarimas portretas
nepirkit tu degalu, negi nemokat vaiksciot ar su autobusu vaziuot, ir kaip mat kainos nukris, ir patiems vargo maziau bus.

Antonui

Antonui portretas
Na ir kas neaišku ar su skaitymu blogai? Juk aiškiai parašyta-iki metų galo.

inga

inga portretas
mano seimai vienodai,nors ir 100lt uz litra.degalynese kuro neperkam,perkame is rusu furistu.nusiperkame is karto apie 1000ltr,ir iki sekancio pristatymo,mums pakanka.keisti nieko nesiruosime.

ingut

ingut portretas
tai gal pasakysi, kad baltarusiškas bnz nebrangsta kartu su vietiniu? Ką, kaip mokėjai 2.50 prieš porą metų, taip ir dabar ta pati kaina? O ir kitų prekių, kurios brangsta kurui iš paskos, visai neperki, ar duonos kasdien irgi važiuoji pas batką? Kas per naivumas žmonių - "aš, mat, šūstra, ir brangaus benzo neperku"... Nejuokink geriau, ir taip linksma.

7 tam

7 tam portretas
Viskas puiku,tik manau reikia visu pirma nerpirkti orlen degalinese,nes tai Mazeikiu degalines ir kainos ten didziausios

A

A portretas
Tik naivus ir kvaili zmones gali leisti pelnytis is ju kiseniu iskrypusia valdzia ir jos pakalikus kurie jau ir taip viska padave kitatauciams. Idomu butu pamatyti kiek Jus dar apilesines ir kiek laiko JUs tylesite ???????

Galerijos

Daugiau straipsnių