Bedarbio dienoraštis

Grįžti į straipsnį

taip taip

taip taip portretas
kiek tokiu zmoniu ieskanciu darbo aplink... ir tikrai Lietuva - svogeriu krastas be pazistamu zmoniu, draugu darba susirasti neimanoma, lieka tik tiketis ir viltis,kad kazkam kazkada uzklius tavo CV...

L.a.

L.a. portretas
Nu jo....Pas mus valdžios politika bedarbių atžvilgiu tokia:žalia šviesa jaunimui iki 29 metų, o tie kam virš 40-dešimt tai lai nusiperka grabą ir laukia galo. O pradžiai galėtų sutvarkyt darbo biržas, iš pagrindų. Korupcija ten jau ko ne kaip ligoninėj. Neša badarbiai(ypač ūkininkai) kad PSD nereiktų mokėti,statybininkai kad darbų nesiūlytų, o neseniai sužinojai kad net tam kad gautum mokymus-kursus iš ES pinigų-reikia pusę sumos "nunešti" atsakingam darbuotojui.... Ir nėr ko piktintis, patys žmonės sukria tokius monstrus,žmones- bankomatus, beveik kaip afrikoj

sarunas

sarunas portretas
Labai daug žodžių, bet kai ką pavyko pastebėti:autorės poreikiai beveik kaip princesės, turėtas geras darbas buvo nevertinamas, todėl pirmiausiai ir buvo atleista. Supratimas apie gyvenimą beveik nulinis( prisiimta begalė paskolų), gali dirbti šimtą darbų, bet negali gauti nei vieno darbo.Gal tuose pokalbiuose ir CV aprašyme tiek pat vėjų kaip ir šitame dienoraštyje? Reikia suaugti, mergyte (svaičiojimai apie erotinę poeziją)

Rita M.

Rita M.  portretas
Gerb. Šarūnai, dėkoju už aštresnį komentarą, bet kai kur nesutikčiau: darbą aš vertinau, dirbau gerai, tiesiog manoji ne inžinerinė specialybė. Ir gal nelabai aš kalta, kad vyriausybė keliams skyrė ne 30 mln. finansavimo, o perpus mažiau? O geriau gyvenant galima ir suklysti, ir leisti sau daugiau. Pamoka. Beje, erotinė poezija jau turi 5 psl, ir jie laaabai patiko artimiausiems keliems kritikams, taip kad jei užsibrėšiu, tai pasieksiu :) /P.S. Aš jau suaugusi, bet su ugnele.

Che

Che portretas
Į žurnalistes Jūsų tikrai neims, nes per mažai klaidų darot. Sprendžiant iš kasdien matomų spaudos perliukų, šiuolaikiniai žurnalistai privalo rašyti su klaidomis. O šiaip tai sėkmės! Gerai, kad nenuleidžiat rankų.

lina

lina portretas
zinau ta bedarbes skoni;pasiulymai konkurso keliu rinkti nuorukas;svajonese liko kuribinis pasaukimas,nepadejo nei birza,nei beverciai kursai;isbraukti is gyvenimo patys darbingiausi metai-to pasekoje siaubingai maza pensija-galeciau ka nors nuveikt ir dabar bet ir dabar skamba zodziai-mums nebereikia

bambekliams

bambekliams portretas
tie, kurie sako, kad darbo ne pažinčių neįmanoma susirasti, matyt, yra didžiausi netikėliai bambekliai ir pavyduoliai. ir pabamba po kiekvienu straipsniu.

sarunas

sarunas portretas
Atsiprašau, jei ne taip supratau Jūsų dienoraštyje išsakytą mintį, kad kai turėjote gerą darbą daug ko neįvertinote. O šiaip aš linkiu Jums tik kuo geriausio:)

RK.

RK. portretas
Nežinau koks darbas tiktų Ritai Misiūnienei. Tarkim aš jos tikrai nedarbinčiau - žmogus susikoncentravęs į save, užsidaręs savo poreikiuose. Darbdaviui reikia kitko - žmogaus, kuris norėtų sukurti pridėtinę vertę verslui, o ne vien "gauti algą". Bet gal yra kokie nors kūrybiniai darbai, kurie tiktų poniai Ritai, o aš apie tokią sritį nieko neišmanau. Sėkmės paieškose. PS. Manau galit kurti tuos erotinius eilėraščius. Tik kaži ar jie bus tokie geri, kaip juos iš anksto įsivertinote....

Devintam

Devintam  portretas
RE: PS Nu jau tikrai turėtų būti geresni už "(Ne)Žinomo Poeto" talaluškas, kuriomis kaunadienė puošiasi kas savaitę...

Kaunietė

Kaunietė portretas
Kiek supratau, čia visa bėda yra ta, kad neatsiranda " dosnus darbdavys" moteriai, galinčiai dirbti įvairiausius darbus? Kaip sakoma patarlėje: devyni amatai - dešimtas badas. Ar nevertėtų pasirinkti kokios vienos specialybės ir tapti puikia šios srities specialiste? Juk darbdaviai pasirenka geriausią. O CV reikalavimas iš kandidatų į darbuotojus, manau, tiesiog pažeidžia žmogaus teises, nes darbdavį turėtų dominti tik vienintelis punktas - darbuotojo kvalifikacija ir jo sugebėjimai, juk preke kapitalizme vadinamas darbas, o ne pats žmogus. O dabar gyvenimo aprašymai dalijami visiems ir atsiduria šiukšlių dėžėse.

A

A portretas
Tai kiek supratau iš p. Ritos komentaro, ji dirbo kažkokioje dosnioje prabangioje valstybinėje įmonėje ( kai sumažino finansavimą, neteko darbo ) ir norėtų vėl tokio paties ar panašaus darbelio. Tuomet privačiame versle bus sunkoka.....Manau, ten reikia dirbti, o ne " gauti algą", nes verslo mokami mokesčiai ir išlaiko tuos gerai įvertintus ir brangiai apmokamus biudžetininkus.

Ar

Ar portretas
Ar ne iš Panevėžio kelių?

Galerijos

Daugiau straipsnių