Bankų ir klientų santykiai išlieka nelygiateisiai

Grįžti į straipsnį

fgna

fgna portretas
kaip ir snoras "padejo" sunkia minute, nutrauke sutarti i iklijavo vietoi 4.9% visus 12%. o paprasius atsiusti el pastu dokumentus kuriuos reikes pasirasyti isanksto. kad galima butu isanalizuot esme...tare tvirta NE.atvykus surinko parasu o paprasyti kopiju...jie vel tare tvirta NE. vnzo ispiso ir paleido

visi

visi portretas
bankai yra didziausi aferistai pasaulyje ,nes pinigai visagaliai,kada nebus is viso pinigu tada ir bus kitaip.deje tai girto drambliuko svajones,nors vieno mokslininko projekta teko matyti internete kaip butu jei nebutu pinigu visai zemeje.Automatiskai nusikalstamumas sumazetu 95%!!

IIIIIII

IIIIIII portretas
Tikrai nesaziningai dirba bankai, pati turiu karcios patrties su Swedbanku, tikrai ziuri kaip zmogu apgauti ir net zmogaus nuosavus pinigus nenori grazinti. Lengviausias pasakymas uzstrigusiu pinigu bankomate nebuvo, pertekliaus nebuvo, vaizdo kameros buvo isjungtos, o Jus tik operacijas su kortele atlikinejote:))))tikrai baisu yra, kad taip elgiasi su eiliniu zmogumi. Taip atgavau pinigelius po daug vaiksciojimu beprasmisku tik pagelbejo tada kada nuejau i ekonomine policija ir del to, kad buvau sioje sistemoje dirbusi. Labai negerai, kad bankai turi tokia valdzia ir is zmogaus tyciojasi kaip tik nori.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Dėkui labai už straipsnį. Rašykite tokių straipsnių kuo daugiau, kad žmonės pagaliau ateitų į protą ir suprastų, kad nuo bankų reikia bėgti kuo toliau, o gyventi privaloma pagal galimybes, o ne pagal norus.

taip

taip portretas
Skaudzios patirties ir as turiu. Kredito korteliu gyvenime daugiau neimsiu. Isipaiso kokias nori palukanas vienasaliskai.

Pilietis

 Pilietis portretas
Kad ir kaip kritikuotume bankus, bet be banko pagalbos niekaip nubuciau isigyjes savo svajoniu buso.

Galerijos

Daugiau straipsnių