Bankrutuojantis „Sostinių golfas“ aikštyną bandys parduoti už 8 mln. litų

Bankrutuojanti įmonė "Sostinių golfas" naują savininką Elektrėnų rajone esančiam golfo aikštynui tikisi rasti per tiesiogines derybas. Pradinė aikštyno pardavimo kaina sumažinta jau trečią kartą ir dabar yra 8 mln. litų.

"Pasikalbėję su kreditoriais sutarėme, kad tai vistik yra specifinis objektas, specifinė investicija, todėl tai nebus varžytinės - lauksime susidomėjusių investuotojų ir derėsimės su jais", - BNS sakė "Sostinių golfo" bankroto administratorius Gintaras Adomonis.

"Sostinių golfo" aikštyną bandyta parduoti už pradinę 11,4 mln., 10 mln. litų kainą.

G.Adomonis teigė, jog golfo aikštynas šiuo metu veikia kaip įprasta.

Elektrėnų rajone įsikūręs 18 aikštelių aikštynas buvo atidarytas 2006 metų pavasarį ir buvo pirmasis profesionalus 18-os duobučių golfo aikštynas Lietuvoje. "Sostinių golfo" netoli Pipiriškių kaimo plėtoto projekto vertė tuomet siekė 14 mln. litų, projektą finansavo SEB bankas.

2009-ųjų spalį bendrovei iškelta bankroto byla.


Šiame straipsnyje: Sostinių golfasgolfas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Statistinis kaimietis

Statistinis kaimietis portretas
1. Golfa LT žaidžia tik keletas išrinktųjų, Tokių žmonių mažai, todėl išsilaikyti golfo aikštynui kažkokiame užkampyje neįmanoma. 2. Paprastas žmogus gal irgi norėtų pažaisti, bet tikrai nesitrenks į Elektrėnus. 3. Per 5 metus - jokios normalios reklamos - net ir šiandien nežinau, kaip iki jo nuvažiuoti, ko nepasakyčiau pvz apie Druskininkų, Vilniaus, Nidos, Palangos ar Birštono lankytinas vietas. 4. Visiškai negalvota, kaip populiarinti žaidimą plačiąjai visuomenei. Juk galima pvz su mikriuku surinkti žmones iš Vilniaus ar Kauno centro, nuvežti ir parvežti atgal. Žmonės pailsėtų, pažaistų, išgertų vyno ar alaus, smagiai praleistų laiką. O dabar - net alaus negali išgerti, nes reikės su mašina minti namo. Įvertinus visa tai bankrotas buvo užprogramuotas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių