„Aurelos“ pardavimo sandoris žlugo, įmonei ieškoma kito pirkėjo

Privataus kapitalo užsakomųjų skrydžių bendrovė "Aurela", dėl akcijų pardavimo nesusiderėjusi su Kipre registruota lėktuvų išperkamosios nuomos bendrove "Goldnsky Leasing", netrukus žada paskelbti naujo pirkėjo pavadinimą.

"Goldnsky Leasing" neįvykdė pirkimo sąlygų - neturėjo pinigų, todėl dėl "Aurelos" akcijų įsigijimo baigiamieji darbai vyksta su kitų potencialiu pirkėju", - portalui eversus.lt sakė ''Aurelos" generalinis direktorius Valdas Barakauskas.

Pagal ankstesnį planą "Aurela" įmonei "Goldnsky Leasing" turėjo atitekti šių metų vasario 1 dieną.

"Goldnsky Leasing" generalinis direktorius Aleksandras Kočetkovas nekomentavo, kodėl taip arti sutarties pasirašymo buvę pardavėjas ir pirkėjas vis dėlto išsiskyrė. eversus.lt duomenimis, neoficialioje aplinkoje A.Kočetkovas tėra prasitaręs, kad jam "nepavyko susitarti su V.Barakausku".

Laikinoji skrydžių licencija "Aurelai" yra išduota iki liepos 7 dienos. Iki šios dienos susisiekimo ministras Eligijus Masiulis bendrovę įpareigojo "atkurti nuosavą kapitalą, užtikrinti, kad prisiimtų įsipareigojimų dydis neviršytų viso turimo bendrovės turto, atstatyti bendrojo ir kritinio likvidumo rodiklius iki optimalios jų rodiklių reikšmės vieneto ir pateikti tai įrodančius dokumentus".


Šiame straipsnyje: Aurela

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių